04 / 05 / 2024

Petek Ertüre ali ağaoğlu twitter

Petek Ertüre ali ağaoğlu twitter

Ali Ağaoğlu'nun eski hayat arkadaşlarıyla sık sık bir araya gelmesi Petek Ertüre'yi rahatsız etti. Ali Ağaoğlu'nun eski hayat arkadaşlarıyla bir araya gelmesi Petek Ertüre'yi rahatsız etti. Petek Ertüre twitter'da attığı ilginç mesajlarla kafa karıştırdı.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Yüksek riskli binalar için yıkım süreçleri derhal başlatılmalı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek yaptığı açıklamada, "Yüksek riskli binalar için tapuya şerh düşülerek alım ve satıma kapatılmalı, yıkım süreçleri derhal başlatılmalıdır" dedi.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 milyar dolar!

Forbes Türkiye tarafından açıklanan "En Zengin 100 Türk" listesine göre Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 miyar dolar…

Petek Ertüre ali ağaoğlu twitter Haberi

Petek Ertüre ali ağaoğlu twitter

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile ilişkisinden Ali Ege isminde bir oğlu bulunan Petek Ertüre, şu sıralar sıkıntılı günler yaşıyor.


Eşi Sema Ağaoğlu'ndan Alican ve Sena adlı 2 çocuğu bulunan Ağaoğlu'nun hayat arkadaşı Ayten Alpar'dan da Mertcan isminde bir oğlu daha bulunuyor. İşadamı, tüm ailesine zaman ayırarak sık sık bir araya geliyor. 


İddiaya göre Ağaoğlu'nun bu buluşmaları ve yoğun iş temposu Ertüre'yi rahatsız etti. Petek Hanım'ın önceki gün twitter'da attığı bu mesajlarda dedikoduları güçlendirdi: "Vazgeçmek her zaman zayıflık demek değildir, bazen bırakacak kadar güçlü olmaktır.


Moralim bozuk keyifsizim canım sıkkın nokta." 


Takvim...