17 / 05 / 2024

Petkim arsasına imar onayı

Petkim arsasına imar onayı

İzmir'in Aliağa ilçesinde Petkim'in tesislerinin de içinde yer aldığı ve ağırlıklı olarak lojman alanı olarak kullanılan araziyle ilgili önemli bir karar alındı.

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına 12 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu gerçekleştirildi. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına verilen o teklif...

TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı?

TOKİ arsa projesine başvuran vatandaşlar, hak sahipliği kazandıkları arsaları nasıl kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı? işte detaylar...

Peker GYO'dan Çamlıca arsasına ilişkin açıklama!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasıyla ilgili parsel tevhidine ve 11 milyon 748 bin 240 TL'ye ilave arsa alımına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Kendi arsasına ev yaptırmak isteyenlere müjde!

Koronavirüs salgınında trend haline gelen prefabrik evlere ilgi devam ediyor. Hükümet kendi arsasına prefabrik ev inşa ettirmek isteyen vatandaşlara 30 bin TL yardım yapıyor. 

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla İçmeler'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 39 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Körfez GYO, Emlak Konut'un arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif verdi.

Macron'dan Beyrut Limanı'na imar malzemesi yardımı açıklaması!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Beyrut Limanı'na tıbbi yardım ve itfaiyecilerin bulunduğu 3 uçağın Lübnan'a ulaştığını ve yeniden imar malzemelerinden oluşan yardımlar göndermeye devam edeceklerini belirtti...

Petkim arsasına imar onayı Haberi

Petkim arsasına imar onayı

İzmir'in Aliağa ilçesinde Petkim'in tesislerinin de içinde yer aldığı ve ağırlıklı olarak lojman alanı olarak kullanılan araziyle ilgili önemli bir karar alındı.  Petkim'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, bin 177 dönümlü arazinin içerisinde konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde yaptıkları imar planı değişikliği başvusunun onaylandığı bildirildi. Petkim'in plan değişikliği başvurusunda emsal 1,5 olacak şekilde 534 bin metrakarelik ticaret, turistik ve konut alanı yer alıyordu. Söz konusu imar değişikliği ile Aliağa'nın konut ihtiyacı yüzde 50 oranında karşılanacağı belirtildi. 


Yeni...