05 / 05 / 2024

Petlim Konteyner Terminali

Petlim Konteyner Terminali

450 milyon dolar yatırım ile hayata geçen Petlim Konteyner Terminali’nin ikinci fazının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Petlim Konteyner Terminali'nde ikinci faz inşaatı bitti!

450 milyon dolar yatırım ile hayata geçen Petlim Konteyner Terminali’nin ikinci fazının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

Giresun Şehirlerarası Otobüs Terminali yenileniyor!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yapımı devam eden yeni düzenleme çalışmalarını inceledi, terminalin kente yakışır hale getirileceğini söyledi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali Temmuz'da hizmete giriyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Heyetin ziyareti Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali bitme aşamasında!

Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Barakazi, burada yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Simani Mahallesinde yaptırılan Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (Otogar) bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Kotoka Uluslararası Havalimanı 3. Terminali temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana Devlet Başkanı John Dramani Mahama ile Kotoka Uluslararası Havalimanı 3. Terminali inşaatının temel atma törenine katıldı.

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Aydın'ın Çine ilçesinde eski otogar alanına yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli törenle atıldı. Törende konuşan Özlem Çerçioğlu, temelini attıkları otogarın ekim ayında ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temeli 22 Şubat'ta atılacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temel atma töreni 22 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’de Hamitabat Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı numara 84 adresinde gerçekleştirilecek.

Kilis'teki sığınmacılar için 2 katlı konteyner ev inşa edildi!

Kilis Vali Yardımcısı ve koneynerkent sorumlusu Mustafa Ünver Böke, 35 binden sığınmacının kaldığı Kilis'teki Öncüpınar Kampı'nda bulunan sığınmacılar için 2 katlı konteyner ev inşa edildiğini söyledi.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Suriyeli göçmenler için konteyner kent kurulacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, ülkelerindeki iç savaştan kaçan Suriyeliler için 6 bin kişilik konteyner kent kurulacak. Belediye Başkanı Şanverdi, konteyner kent yapımına kısa sürede başlanacağını kaydetti.

Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi kapatılıyor!

Şirinevler Minibüs Terminali Zemin Altı Otopark İnşaatı çalışmaları nedeniyle Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi yarından itibaren geçici olarak hizmet dışı kalacak. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Bursa Otobüs Terminali'ne Modern Cami yapılacak!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi, BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne cami kazandırmak için düğmeye bastı.

Petlim Konteyner Terminali Haberi

Petlim Konteyner Terminali

SOCAR Türkiye'nin iştiraki Petlim Konteyner Terminali'nin ikinci fazının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı. APM Terminals İzmir tarafından işletilen ve 7 Aralık 2016'da ilk geminin yanaştığı toplam 450 milyon dolar yatırım ile hayata geçen Petlim, ikinci fazın devreye girmesiyle birlikte 750 bin TEU olan kapasitesini, gerekli işletme izinlerinin alınmasının ardından 1.5 milyon TEU'ya yükseltecek.

Petlim Konteyner Terminali'nin inşaatının bitirilerek limanın işletmecisi APM Terminals İzmir'e devri kapsamında 15 Eylül'de limanın rıhtımında bir tören gerçekleştirildi. Törende Petlim Genel Müdürü Doğan Çırakoğlu ile limanı 28 yıllığına işletecek olan dünyanın en büyük konteyner terminal işletmecilerinden APM Terminals İzmir'in Genel Müdürü Robert Hambleton, inşaatın son betonunu atarak projenin inşaatını tamamladı. Burada bir konuşma yapan Doğan Çırakoğlu limanın, Türkiye'nin en büyük doğrudan yabancı yatırımcısı olan SOCAR Türkiye'nin entegrasyon...