04 / 05 / 2024

petrol fiyatları güncel

petrol fiyatları güncel

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz sonrasında petrol piyasasında bir belirsizlik hakim olurken uzmanlar mevcut durumu değerlendirdi. İşte petrol fiyatları ile ilgili öngörüler...

Petrol fiyatlarındaki düşüşün Irak'a faturası 30 milyar dolar!

Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, petrol fiyatlarındaki düşüşün yıl sonunda gayri safi yurtiçi hasılayı azaltabileceğini aktardı.

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 29 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları son dakika haberine göre düşüş yaşayacak. Bu gelişme araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği güncel akaryakıt fiyatlarını etkileyecek. Brent petrol fiyatlarındaki değişkenlikler de dünya genelinde akaryakıt fiyatlarına yansıyor.

Araç sahipleri kara kara düşünecek! Benzine zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Geçtiğimiz hafta petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile motorin fiyatları ardı ardına üç defa değişmişti. Akaryakıt fiyatları bu gece yarısı tekrar değişiyor. Benzin litre fiyatı için zam haberi sonrası araç sahipleri güncel akaryakıt pompa fiyatlarını mercek altına aldı.

Akaryakıt fiyatlarında tabela değişiyor, acilen bakın! 18 Mart 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Son dakika motorin ve benzin fiyat haberi... Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları Brent Petrol tarafındaki gelişmelerle yön buluyor. Araç sahipleri de benzin ve motorin fiyatlarından endişeli. İşte 18 Mart 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Benzin ve motorinde son durum ne? İşte 20 Ocak Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan sonra araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Benzin ve motorin ne kadar oldu, Motorine zam geldi mi? İşte 20 Ocak Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 17 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları, dolar ve brent petrol hareketine göre şekil alıyor. İşte 17 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları, Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte sürekli takip edilen konular arasında yer alıyor. İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatına bir indirim daha! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları…

Benzin fiyatlarına ikinci kez indirim yapıldı. Araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte önce motorin, sonra da benzinde indirim yapılmıştı. Benzin grubuna 75 kuruş indirim geldi. İşte 19 Kasım 2022 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları…

Akaryakıta indirim olacak mı? Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin, motorin ve LPG 24 Ekim 2022 güncel fiyatları

Savaş, enflasyon, girdi maliyetleri, dövizdeki dalgalanma ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle akaryakıt fiyatları her gün değişiyor. Peki, 24 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir’de akaryakıt (Benzin, motorin, LPG) pompa fiyatları ne kadar oldu?

petrol fiyatları güncel Haberi

petrol fiyatları güncel

Rusya ile Ukrayna arasında oluşan harekat sonrasında petrol piyasasında belirsizlik gittikçe arttı. Mevcut durum ve olasılıkları ele alan uzmanlar petrol fiyatları ile ilgili öngörülerini tek tek açıkladı. Brent petrol Rusya krizinden sonra  2014 yılından  bu yana ilk kez 100 doları gördü.

Bu saldırı ham petrolün daha yukarıları tırmanabileceğine dair endişeleri beraberinde getirdi. Peki uzmanlar Rusya-Ukrayna krizi ve bunun petrol fiyatları üzerindeki etkileri ile ilgili ne düşünüyor? 

Bloomberghtcomda yer alan habere göre; uzmanlar petrol fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Eurasia Group: ''Petrol sert yükselerek enflasyonu sıçratabilir

ABD ve Avrupa önümüzdeki saatlerde bu saldırıya mutlaka yeni bir önlemler pakediyle cevap verecektir. Rusya’nın saldırısının ağırlığını düşündüğümüzde Batılı Politika yapıcılarının en olumsuz senaryo planlarının da ötesine geçerek Rusya’yı SWIFT sisteminden çıkarılmasının gündeme gelmesini bekliyoruz. Kuzey Akım 2 boru hattı süresiz olarak devre dışı bırakılacak....