14 / 05 / 2024

Petrole Ukrayna zam mı geliyor mu?

Petrole Ukrayna zam mı geliyor mu?

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz sonrasında petrol piyasasında bir belirsizlik hakim olurken uzmanlar mevcut durumu değerlendirdi. İşte petrol fiyatları ile ilgili öngörüler...



Rusya ile Ukrayna arasında oluşan harekat sonrasında petrol piyasasında belirsizlik gittikçe arttı. Mevcut durum ve olasılıkları ele alan uzmanlar petrol fiyatları ile ilgili öngörülerini tek tek açıkladı. Brent petrol Rusya krizinden sonra  2014 yılından  bu yana ilk kez 100 doları gördü.

Petrole Ukrayna zam mı geliyor mu?

Bu saldırı ham petrolün daha yukarıları tırmanabileceğine dair endişeleri beraberinde getirdi. Peki uzmanlar Rusya-Ukrayna krizi ve bunun petrol fiyatları üzerindeki etkileri ile ilgili ne düşünüyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön