10 / 05 / 2024

petrol sitesi ne zaman dönüşecek

petrol sitesi ne zaman dönüşecek

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Diyarbakır Galeria Sitesi'nin müteahhitlerine verilen ceza belli oldu!

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan ve 89 kişinin vefat ettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine, 17 sene 6'şar ay hapis cezası verildiği açıklandı.

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları devam ediyor. Peki Berrak Sitesi konutları ne zaman teslim edilecek?

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı düştü! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 75,75 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne düşüşle başlayan brent petrolün ne kadar olduğu merak ediliyor.  Brent petrol bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Türkiye’nin petrol ithalatı ne kadar arttı? En fazla hangi ülkelerden petrol ithal edildi?

Türkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı, mart ayında 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 7,27 oranında artarak 4 milyon 119 bin 359 ton oldu. Ham petrol ve petrol ürünlerinde en fazla ithalatın Rusya, Irak ve Kazakistan'dan yapıldığı öğrenildi.

Suudi Arabistan uyarı yapınca brent petrol fiyatları ne oldu? 

Dünyanın önde gelen petrol üreticilerinden Suudi Arabistan’ın açıklamaları, petrol fiyatlarının artmasına neden oldu.

Petrol fiyatları düşüşe geçti! Brent petrol fiyatı ne kadar? 9 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 77,17 dolara kadar yükselirken, günü 77,01 dolar seviyesinde tamamladı. bugün ise brent petrolün varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 9 Mayıs brent petrol varil fiyatı.

6 Şubat depremlerinde yıkılan Galeria Sitesi'ne ilişkin rapor yayımlandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde esnasında yıkılan ve 89 kişinin hayatını yitirdiği site ile ilgili ek bilirkişi raporunda müteahhit, şantiye görevlileri, alışveriş merkezi yönetimi, yönetmeliği hazırlayan kurum ve proje sorumluları yüzde 20 kusurlu olunduğu kaydedildi.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? 18 Ekim 2022 brent petrol

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda bugün itibarıyla 92,30 dolardan işlem görüyor. İşte detaylar…

Resesyon endişesi petrolü vurdu! Brent petrol düşüyor! 12 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı ne kadar?

ABD Başkanı Joe Biden'ın resesyonun 'çok hafif' de olsa mümkün olabileceğini söylemesi ile brent petrol varil fiyatı bugün düşmeye başladı. Peki 12 Ekim 2022 brent petrol fiyatı ne kadar?

OPEC+ kararı çıktı! Günlük 100 bin varil kesintiye gidecek! Brent petrol fiyatı ne olacak?

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubundan Ekim ayı için karar çıktı. OPEC Ekim ayında günlük 100 bin varil azaltma kararı aldı.

petrol sitesi ne zaman dönüşecek Haberi

petrol sitesi ne zaman dönüşecek


İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. Etiler Petrol Sitesi'ni Katarlı Profesör Abdullatif Al Meer’in patronu olduğu QT Holding dönüştürecek.



250 milyon dolara hayata geçirilecek ve dünyanın en önemli mimarlarından Anthony Bechu’nün tasarladığı projede 24’er katlı karma projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekanlar yer alacak.



Yaklaşık 3.5 yıldır süren ve 30’a yakın firmanın ilgilendiği dönüşüm sürecinde son üç şirket olarak Akkök Holding’e ait Akiş Gayrimenkul, eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın sahibi olduğu UNIT Grubu ile Katar merkezli QT Holding kalmıştı. Yapılan seçim sonucunda QT Holding 259 oy, Akiş Gayrimenkul 21 oy alırken, UNIT Grubu’na ise oy çıkmamıştı.



Ceren...