29 / 04 / 2024

Philip Morris izmir torbalı fabrika yatırımı

Philip Morris izmir torbalı fabrika yatırımı

Philip Morris/Sabancı Türkiye Genel Müdürü Enrique Jimenez, ihracat amaçlı kapasite artışına yönelik 80 milyon dolarlık yeni yatırım yapacaklarını söyledi.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Morris Parker Havalandırma Yalıtım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morris Parker Havalandırma Yalıtım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahad Farajolahı tarafından kuruldu. 

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Reysaş GYO Torbalı'daki deposunu 111 bin dolara kiraladı!

Reysaş GYO Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük ile ek protokol yapılarak kira sözleşmesini 6 ay uzattı. Kiraya verilen depodan 6 ayda yaklaşık KDV dahil 111 bin dolar gelir elde edilecek.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Philip Morris İzmir'de ar-ge merkezi kurdu!

80 milyon dolarlık yatırım planlayan Philip Morris, dünyanın ilk oryantal tütün merkezini İzmir'de kurdu.

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

Philip Morris'tan İzmir Torbalı'ya 80 milyon dolarlık yatırım!

Philip Morris/Sabancı Türkiye Genel Müdürü Enrique Jimenez, ihracat amaçlı kapasite artışına yönelik 80 milyon dolarlık yeni yatırım yapacaklarını söyledi.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Philip Morris izmir torbalı fabrika yatırımı Haberi

Philip Morris izmir torbalı fabrika yatırımı

Philip Morris/Sabancı Türkiye Genel Müdürü Enrique Jimenez, ihracat amaçlı kapasite artışına yönelik 80 milyon dolarlık yeni yatırım yapacaklarını söyledi.


G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi öncesinde gazetecilerle biraraya gelen Jimenez, "Türkiye'de bugüne kadar 680 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdik. Dünyada 40'ın üzerinde fabrikası olan Philip Morris International, yeni yatırım için İzmir Torbalı'daki fabrikamızı seçti. 80 milyon dolarlık yeni yatırımla ihracat kapasitemizi artıracağız" dedi.


İhracat hacmini 2010 yılından bu yana yaklaşık üç kat artırdıklarını belirten Jimenez, 2014 yılını 160 milyon dolar ihracatla tamamladıklarını söyledi.


Ancak Jimenez, mevcut kapasite, üretim rakamı ve yeni yatırım sonrası ne kadarlık bir kapasite artışına gidileceği konusunda bilgi vermedi.


Philip Morris/Sabancı'da Sabancı Holding yüzde 25 hissedar konumunda bulunuyor.


Jimenez'in verdiği bilgiye göre, Philip Morris/Sabancı Torbalı fabrikasından ağırlıkla bölge ülkeleri olmak üzere, Fas ve...