23 / 07 / 2024

Philips HUE satış fiyatı

Philips HUE satış fiyatı

Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor...

BİM 24 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu: BİM'de Iphone 12 Cep Telefonu 27.999 TL! Philips Buhar Kazanlı Ütü 4.299 TL! 

BİM Market 24 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. BİM'de satışa sunulacak aktüel ürünler  arasında, Iphone 12 Cep Telefonu ve Philips Buhar Kazanlı ütü de yer alıyor. İşte BİM aktül ürünler kataloğu.

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi cazip fiyatla görücüye çıktı!

Kahve tiryakileri için özel olarak üretilen Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi, birçok özelliğiyle resmen fark yaratıyor. Philips güvencesiyle görücüye çıkan bu ürün, bazı online alışveriş sitelerinde uygun fiyatla satılıyor.

Teknosa’da Philips 4K UHD TV fiyatı resmen çakıldı! Philips 4K UHD TV, Teknosa’da dip fiyattan satışta!

Philips, son teknolojik özellikleri barındıran Ambilight TV 43PUS8108/62 4K UHD TV’yi Teknosa üzerinden satışa çıkardı. Bu ürünü dip fiyattan satışa çıkaran Teknosa da ürünün tüm teknik özellikleriyle fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Vatan Bilgisayar’da Philips HD9252/90 essential airfryer fiyatları resmen dibe çakıldı!

Son dönemlerin en moda elektronik aletlerinden ve evlerin yeni olmazsa olmazlarından airfryer, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vatan Bilgisayar da bu kapsamda, Philips HD9252/90 essential airfryer’i satışa çıkararak airfryer satın almak isteyenleri sevindirdi.

Philips HD7301/00 çay makinesinin fiyatı HepsiBurada’da resmen dibi gördü!

Çay tiryakileri için güzel haber Philips ve HepsiBurada’dan geldi. Philips, son teknolojik özelliklerine donattığı HD7301/00 çay makinesini üretirken, HepsiBurada da bu çay makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

Son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden olan airfryer, artık her evde kendine yer bulmaya başladı. MediaMarkt da bu kapsamda, Philips HD9870/20 Premium Airfryer’ı cazip fiyatla satışa çıkardı.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Philips HUE satış fiyatı Haberi

Philips HUE satış fiyatı


Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, Türkiye’de Apple satış noktalarında meraklılarıyla buluştu. 


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor. iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan hue uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor.


Tavsiye raf fiyatı 629  lira  ile Türkiye’de satışa sunulan Philips...