02 / 05 / 2024

Philips Lighting

Philips Lighting

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!

Fiyatı 2.870 TL'ye düştü! Philips airfryerda kaçırılmayacak fırsat! 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Airfryer almak içi indirim bekleyenlere güzel haber! Philips’in en gözde airfryer modelleri o sitede indirime girdi. Peki, Philips Airfryer en uygun nerede satılıyor, hangi modeller indirimli? Philips Airfryer fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge kaç TL? İşte Philips akıllı robot süpürge fiyatı

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Robot Süpürge fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Teknosa'dan Philips epilatöre sepette büyük indirim! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'nın online özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Philips epilatörün fiyatı sepette 99 TL'ye indi. İşte kampanya koşulları ve Teknosa 9 Mayıs fiyat listesi...

Amazon'dan Anneler Günü kampanyası! Philips elektrikli ev aletlerinde indirim! 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok online alışveriş sitesinde olduğu gibi Amazon'da da Anneler Günü indirimleri başladı. Amazon.com.tr'nin Anneler Günü kampanyası kapsamında Philips elektrikli ev aletleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, indirim hangi ürünlerde geçerli? İşte detaylar...

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips FC9331/07 PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, özel başlık teknolojisi ve ince tozların yüzde 99,9'unu toplayan alerji filtresi ile dikkat çekiyor. Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge en uygun nerede? 

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Philips PSG9050/20 PerfectCare ActiveSense 3100 W Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Philips Buhar Kazanlı Ütü, kumaş algılama teknolojisi ActiveSense, taban kamerası ve yapay zekayı kullanarak ütülemek istediğiniz kumaşı algılar böylece ideal sıcaklık ile buhar miktarını ayarlayarak ütüleme işlevini gerçekleştirir. 

Philips HD7769 1200 ml 12 Fincan Kapasiteli Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikler neler?

Philips Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi, 12 fincan kapasitesi, çıkarılabilir filtre, dijital kontrol paneli, LCD ekran, öğütme ayarı ve zamanlayıcı özellikleriyle filtre kahveyi hazırlar. 

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz kaç TL! Teknik özellikler neler?

Philips Airfryer XXL 7.3 lt Yağsız Fritöz geniş iç haznesi sayesinde minimum yağ ekleyerek çeşitli yemeklerin kısa sürede yapılmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Hanımlar dikkat! Philips FC6724 Speed Pro 21.6 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge indirimde! 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Dikey Şarjlı Süpürge iki farklı hız ayarıyla 40 dakika boyunca kesintisiz temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Philips Airfryerler en uygun bu adreslerde! Bakmadan almayın! 9 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Philips'in, akıllı özelliklere sahip son teknoloji ürünü airfryer modelleri büyük ilgi görüyor ve birçok mutfakta yer alıyor. Peki, Philips Airfryer fiyatları kaç TL? Philips HD9252/90 Essential Airfryer ne kadar? İşte detaylar...

Philips GC5037 80 Azur Elite Optimal 3000W Buharlı Ütü 2 bin 999 TL! Özellikleri neler? 

Philips Buharlı Ütü sahip olduğu teknik özellikleri ve 3000 Watt motor gücüyle kırışıklıkları yok eder. Peki buharlı ütünün sahip olduğu özellikler neler?

Philips Lighting Haberi

Philips Lighting

Şirket açıklamasına göre, Philips Lighting, öncüsü olduğu LED dönüşümünü bir adım öteye taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de hayata geçirdiği projelerle şehirleri güzelleştirmeye devam eden Philips, son 7 yılda Türkiye genelinde 50'den fazla ikonik yapının aydınlanmasını sağladı.


Son olarak Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında olduğu 11 mekan Philips Lighting tarafından LED teknolojisi kullanılarak aydınlatıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Philips Aydınlatma Pazarlama Direktörü Özge Süzen, günümüzde aydınlatmanın artık başlı başına bir sanat olduğunu belirtti.


Süzen, şunları kaydetti:


"İyi bir şehir aydınlatması projesinin, kentte yaşayanların yaşam kalitesini artırması ve kentin tamamında hem turizm hem de ekonomik gelişimi teşvik etmesi gerektiğini düşünüyoruz. 90'lı yıllardan bu yana dünya genelinde mimari yapı aydınlatması ve şehir güzelleştirme çalışmaları...