30 / 04 / 2024

phılsa phlip morrıs

phılsa phlip morrıs

Üretimden satışlarda 2015 yılı performanslarına göre, bölgedeki 100 büyük sanayi kuruluşunu belirlendi. İşte Ege Bölgesi'nde o kuruşlar...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

BİM'de Realme C11 2.949 TL, Phılıps Süpürge 2.199 TL! BİM aktüel kataloğu 25 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 25 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yayımlanan katalogda Realme C11 2.949 TL, Phılıps Süpürge 2.199 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki BİM kataloğunda başka neler var? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

En ucuz haliyle PHILIPS Marathon Ultimate süpürge! İşte o adresler! Philips  21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips Marathon Ultimate, en ucuz nerede diye soruyorsanız işte bu haber sizin için. Nerede en uygun fiyatlı Philips Marathon Ultimate bulabilirim diyenler için fiyatları araştırdık ve listeledik. Sizde acele edin ve indirimli fiyatlardan Philips Marathon Ultimate toz torbasız süpürgeyi satın alın.

Sinan Öncel: AVM'ler açılsa da 90 gün kira ödeyemeyiz!

Hazır giyim markalarını temsil eden Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel "AVM'ler açılsa bile içeri giren müşteri sayısı çok kısıtlı olacak. Maliyetlerimiz ciddi oranda yükseldi. Dolaysıyla kira ve ortak gideri ödeyebilmemiz mümkün değil" dedi.

Karşıyaka ve Göztepe statlarının sorunu TBMM gündemine taşındı!

İzmir’de açılan davalar yüzünden yapımı sekteye uğrayan statlar TBMM’de gündem maddesi oldu. AK Parti Milletvekili Sürekli, “Bu statlar zamanında yapılsa, kulüpler sıkıntı yaşamayacaktı” dedi.

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Hälsa, Avrupa pazarına açılacak!

Erendemir firması, satın aldığı İsveçli Hälsa markası için dünyanın en büyük yay üreticilerinden Amerikalı Leggett&Platt ve kumaş markası Bekaert Textiles ile sürdürdüğü ortaklığına İsveç ve ABD pazarından sonra Türkiye'de de devam ediyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta açılıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor. Mimar Alphan Kutval tarafından dizayn edilecek 2+1 tipindeki örnek daire Mayıs ayında ziyaretçilere açılacak.

1986 yılında Galata Köprüsü inşaatı Alman Hükümeti'ne takılmış!

1986 yılında Galata Köprüsü inşaatı için verilecek kredi, Almanya Hükümeti'nin onayına takılıp durmuş. 119 milyon marklık kredi için yazılı anlaşma yapılsa da Alman Hükümeti'nin onayına takılan kredi, köprü inşaatını bir ay durdurmuş.

Gök Deniz Kartal'da 52 ay sıfır faizle taksitlendirme!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı'nın Kartal'da yapımına başladığı Gökdeniz Kartal projesinde sıfır faiz kampanyasına başlandı. Projede 52 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Gökdeniz Kartal'da 48 ay sıfır faiz!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesinde insa edilen Gökdeniz Kartal projesi Kurban Bayramı'na özel 48 ay sıfır faiz alternatifli bir kampanya sunuyor.

Gökdeniz Kartal’da 48 ay sıfır faizle! Detaylı fiyat listesi!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi, Anadolu Yakası'nın yükselen yıldızı Kartal'da hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesi ile yatırımcının yüzünü güldürecek. Gökdeniz Kartal’da 48 ay sıfır faizle konut satın alınabiliyor.

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı kentsel dönüşüme odaklandı!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı şimdi kentsel dönüşüme odaklandı. Kartal’da 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi, projenin kısa vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlayacağını açıkladı.

phılsa phlip morrıs Haberi

phılsa phlip morrıs

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), üretimden satışlarda 2015'te gösterilen performansa göre, bölgedeki 100 büyük sanayi kuruluşunu belirledi. Listede ilk üç sırayı Tüpraş, Petkim ve Philsa Philip Morris aldı.


Ege'nin ilk 100 büyük sanayi kuruluşu, EBSO'da düzenlenen toplantıda açıklandı.


Şirketlerin üretimden satışlarına göre yapılan sıralamada birinci Tüpraş, ikinci Petkim Petrokimya ve üçüncü Philsa Philip Morris oldu. Tüpraş ve Philsa Philip Morris üretimden satış miktarlarının açıklanmasını istemedi. Petkim ise 4 milyar 234 milyon 369 bin liralık satış rakamı bildirdi.


İlk 100 büyük sanayi kuruluşu listesinde ihracat birincisi de Tüpraş oldu. Petkim ikinci, İzmir Demir Çelik üçüncü sırada yer aldı. 


Soma'da kömür işletmeciliği yapan İmbat Madencilik de en fazla istihdam sağlayan firmalar arasında birinci sırayı aldı. 


Listeye bu yıl 14 yeni firma giriş yaptı. 41 firmanın gerilediği...