10 / 05 / 2024

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat nerede

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat nerede

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudrettin Erol tarafından kuruldu. 

Net Assist Hasar Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Net Assist Hasar Onarım Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve Serhat Güney ortaklığında kuruldu.

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudrettin Erol tarafından kuruldu. 

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Atakan Göncü ve Arif Kemal Alaydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi 2016!

Kasıtlı ya da kasıtlı olmadan eksik ödenen tapu harcının ilgili her iki taraf tarafından da pişmanlık dilekçesi vererek ödemesi durumunda; yüklü faizlerin önüne geçilebiliyor. İşte tapu harcı pişmanlık dilekçesi 2016..

Depremde hasar görmeyen bina çürük olabilir mi?

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlki, 'Bina depremden hasar görmemiş olabilir ama bu, binanın depreme dayanıklı olduğunu göstermez, bize bir fikir vermez' dedi.

Emsan Füzyon Tencere ile aynı anda iki yemek pişirin!

Pişirme sırasında kapağı açılabilen ilk düdüklü tencere. Mutfakların yenilikçi markası Emsan, bir ilke imza atarak pişirme sırasında kapağı açılabilen, aynı anda iki yemek pişirme özelliğine sahip düdüklü tencere tasarladı.

Pişkin Vinç, Antalya'da hizmet veriyor!

Pişkin Vinç, 25-85 tonluk vinç parkıyla Alanya, Gazipaşa ve Manavgat'a hizmet veriyor. Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi.

Kocaeli Stadı'nın dış görünüşü pişmaniyeye benzeyecek!

Kocaeli'de 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Stadyum tamamlandığında dış cephesi görsel açıdan kentin simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Tapu harcı pişmanlık zammı 2015!

Ekik ödenen tapu harcının tespit edilmesi halinde Maliye vergi cezası uyguluyor. Peki, tapu harcı pişmanlık zammı 2015 ne kadar? İşte,tapu harcı pişmanlık zammı hesaplaması...

Tapu harcı pişmanlık beyanı örneği!

Eksik tapu harcı ödeyen kimseler, tapuda pişmanlık beyanı vererek, vergi cezası ödemekten kurtulabiliyor. İşte, tapu harcı pişmanlık beyanı örneği!

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi ne zaman verilir?

Gayrimenkul alım satımlarında ödenen tapu harcının, daha az ödenebilmesi için satış bedelinden az beyan ediliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi ne zaman verilir?

Tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Gayrimenkulün alım-satım bedelinin düşük gösterildiği durumlarda, gerçek değerin, Vergi Usul Kanunu’nun 371. maddesine göre pişmanlıkla beyan edilmesi mümkün. İşte, tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat nerede Haberi

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat nerede

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudrettin Erol tarafından kuruldu. 

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü insaat taahhüt isleri;yurt içi ve yurt dısında konut,isyeri,ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Aşık Veysel Mah.Talatpaşa Cad. Erguvan Evl.C18b No.13 B/01...