01 / 05 / 2024

Pi Makina ankara

Pi Makina ankara

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Ankara Demetevler’e asansör uyarısı!

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Demetevler bölgesi uyarıldı.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Ankara'da 7 Bin 300 asansör kırmızı etiketli!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Başkanı Sadettin Özkalender, Başkent’te 50 bin kadar asansör var olduğunu belirtti.

Ankara Yenimahalle ihalesine rekor teklif geldi!

Emlak Konut GYO’nun “rekor” fiyatlı ihalelerine yenisi eklendi. Ankara Yenimahalle ihalesine, 1 milyar 258 milyon 365 bin liralık teklif geldi. İpi Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığı göğüsledi.

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

Ankara'daki binaların doğalgaz tesisat kontrolünü MMO yapacak!

Başkentgaz ile Makina Mühendisleri Odası ( MMO ) Ankara Şubesi arasında imzalanan protokolle bundan sonra doğal gaz kullanan meskenlerin periyodik bakımını Makina Mühendisleri Odası yapacak.

Petrol aramaları için yerli sondaj kulesi yapılıyor!

Pi Makina, yurtdışındakilerin yarı fiyatına sondaj kulesi üretti. Yurtdışından da talep gelen kule için Bakan Yıldız, " Enerji sektörünün yerli aracı burada yapılmıştır " değerlendirmesinde bulundu

Pi Makina, 75 ülkeye ihracat yapıyor!

ERG İnşaat bünyesinde çelik konstrüksiyon imal etmek üzere kurulan Pi Makina, bugün aralarında Irak'ın da bulunduğu 75 ülkeye ihracat yapıyor. Yaklaşık iki yıldır Bağdat ve Erbil'de bulunan ERG ofisler kullanılıyor...

Erişim Makina, 20 milyon TL'lik yeni fabrika kurdu!

Ankara 1'inci OSB'de 20 milyon TL'lik yatırımla 2 bin 500 metrekare idari bina, 6 bin metrekare imalat alanına sahip yeni fabrika kuran Erişim Makina, ocak ayında bu fabrikada imalat kapasitesini iki katma çıkardı...

Pi Makina, Cezayir'de son iki yılda 12 beton santrali kurdu!

Firmalarının 70'i aşkın ülkeye ihracat yaptığını ve bugüne kadar 15 binden fazla tesis kurulumunu gerçekleştirdiğini belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, Cezayir'in kendileri için ana pazarlardan biri olduğunu söyledi...

SANKO'dan Başkent'e 10 milyon dolarlık yatırım!

SANKO' dan Başkent' e 10 milyon dolarlık yatırım TOPLAM maliyeti 10 milyon doları bulan SANKO Makina Ankara Bölge Müdürlüğü ' nün temel atma töreni gerçekleştirildi...

Pi Makina ankara Haberi

Pi Makina ankara

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor. Öte yandan Adana, İzmir, Trabzon ve Antalya'da bölge bayilikleri aracılığıyla hizmet verdiklerini ve yurtdışında birçok ülkede ofis ve bayiler aracılığıyla satış yaptıklarını belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, "Ankara Gölbaşı'nda bulunan fabrikamıza ilave, yine Ankara'da yeni bir fabrika yatırımının kurulumu tamamlanmak üzere. Yeni fabrika ile 500 bin metrekarelik üretim alanına sahip olacağız. Üretim kabiliyetimizin artmasıyla kısa vadede yurt içi ve dışında pazar payımızı artıracağız" diye konuştu. Ar-Ge alanındaki yatırımlarını da her geçen yıl artırdıklarını vurgulayan Kılıç, bu kapsamda özellikle müşterilerden gelen talepleri dikkate aldıklarını bildirdi. 


İnşaat sektöründeki eksiklikleri ve ihtiyaçları detaylı şekilde analiz ederek, yaklaşık 20 yıl önce...