28 / 07 / 2024

Piazza AVM haberleri

Piazza AVM haberleri

Piazza AVM'de İftar ve sahur saatleri göz önüne alınarak yapılan değişiklik, Alışveriş merkezi ziyaretçilerinin daha rahat alışveriş yapmalarına ve keyifli zaman geçirmelerine olanak tanımayı amaçlıyor.

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

2020 sonunda toplam AVM arzı 14 milyon metrekare olacak!

2017 yılı 4. çeyrek Gayrimenkul Haberleri Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

AVM kiralarındaki TL'ye dönüşte kavram karmaşası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ve kimi zaman doğrudan müdahalesiyle özellikle AVM'lerde kiraların birer ikişer dövizden Türk Lirası'na döndürüldüğü haberleri geliyor. Ama durun! Öyle hemen avuçlarımız patlarcasına alkışlamadan önce biraz düşünelim...

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Piazza İstanbul fiyat!

Maltepe Piazza İstanbul fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rönesans Gayrimenkul'ün projesi Maltepe Piazza'da konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor...

Piazza Residence Maltepe teslim tarihi!

Piazza Residence Maltepe projesinde konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor...

Piazza Evleri Maltepe fiyat!

Piazza Evleri Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Piazza Maltepe projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Piazza AVM haberleri Haberi

Piazza AVM haberleri

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Ayı nedeniyle açılış ve kapanış saatlerinde değişiklik yaptı. 


İftar ve sahur saatleri göz önüne alınarak yapılan değişiklik, AVM ziyaretçilerinin daha rahat alışveriş yapmalarına ve keyifli zaman geçirmelerine olanak tanımayı amaçlıyor. 


Piazza'nın açılış saati 11:00, kapanış saati 23.00 olarak yeniden düzenlenirken AVM'de yer alan Migros ve Koçtaş ise acil ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak Ramazan ayı boyunca saat 10.00'da açılıp 23.00'de kapanacak. 


Ramazan ayı boyunca AVM'de Ramazan'a renk katacak etkinlikler de düzenlenecek. Piazza restoranları ise "Onbir ayın sultanı" Ramazan'a özel menüleri ile ziyaretçilerini ağırlayacak.


Adana İlk...