04 / 05 / 2024

Pilavoğlu Han işletmecisi Mustafa Koçer

Pilavoğlu Han işletmecisi Mustafa Koçer

Başkentte hayata tutunamayanların bir araya gelip, yaşamak için bir amaç buldukları Pilavoğlu Han'da yarım asırdır kiracı olarak kalan kimsesizler yaşıyor

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Milyonlarca kişi 2024 yılına borçlu girecek! Bireysel kredi kartı borçlanmaları yüzde 168 arttı!

2024 yılına günler kala vatandaşların yeni yıla borçlu gireceği ortaya çıktı. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 168 arttı.

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Pilavoğlu Han işletmecisi Mustafa Koçer Haberi

Pilavoğlu Han işletmecisi Mustafa Koçer


     İlk adı Ali Paşa olan Ankara'nın iki kapılı ve en büyük tarihi hanı, yurdun her yanından gelen yorgun bedenlere ev sahipliği yapıyor. Giriş katı iş yeri, üst katları misafirler için ayrılan 14 odalı handa, daimi 7 kişi misafir kalıyor. Ancak bu sayı, zaman zaman 30'a kadar yükseliyor. 

     Birbirinden farklı fakat ortak bir kaderi paylaşan han misafirlerinden kimisi 30 kimisi 50 yıla yakın süredir tarihi mekanda konaklıyor. Tarihi hanın yarım asırlık konuklarından bazıları yitirdiği sevdiğini bazısı da bırakıp giden ailesiyle ilginç hayat hikayelerini paylaşıyor. 

     Hanın işletmecisi Mustafa Koçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, handa konaklayanların ortak kaderinin yoksulluk olduğunu ve bu kişileri tarihi handa sembolik ücretlerle ağırladıklarını söyledi. 

     Misafirlerden sadece 7 lira konaklama bedeli aldığını belirten...