21 / 05 / 2024

Pıle Qa Turkey İnşaat adres

Pıle Qa Turkey İnşaat adres

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Kuruldu!

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Sarıyer’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp aydın tarafından Kuruldu.

Tüpgaz'da böyle zam görülmedi! Bu gidişle kimse tüp kullanmayacak!

Tüp kullananlara üzücü zam haberi geldi. Her geçen gün birçok ürüne gelen zam bu kez de tüpgaza geldi. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüpler ateş pahası oldu. Fiyat artışları artık tüp kullanımında tüketicileri düşündürüyor. İşte tüplere gelen zamların güncel hali...

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Tüp fiyatlarında indirim var! İşte 10 Nisan 2023 güncel tüp fiyat listesi

Tüp fiyatlarındaki artışlar vatandaşları zor durumda bırakırken, sonunda beklenen haber geldi. Tüp fiyatlarında indirim yapıldı ve bu durum evlerinde tüp kullanan vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.

CarrefourSA’lardan Tchibo alanlara iPhone ve robot süpürge kazanma fırsatı

11 Ekim 2022 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA mağazalarından Bireysel CarrefourSA Kart ile Tchibo kahve ve filtre kahve kağıdı alışverişi yapanlar çekilişle iPhone telefon, robot süpürge ve kahve makinesi gibi hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. 

Gümüşte kasırga! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar pür dikkat! Bu rakamlar şok etkisi yarattı! 4 Temmuz gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları haftaya tekrar düşüşle başladı. 10 TL seviyelerinde işlem gören gümüşte kasırga çıktı. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar pür dikkat bu rakamları takip ediyor. Gümüş görenlerde şok etkisi yarattı. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Faturasını alıp PTT'ye gidene 171 TL veriliyor! Ödemeler başladı!

Elektrik faturalarındaki yükselişle birlikte vatandaşlar faturalarını ödemekle güçlük çekmeye başladılar. Bu kapsamda vatandaşlar çareyi elektrik desteği başvurusunda buldular. Faturasını alıp PTT'ye gidene 171 TL destek veriliyor. Ödemeler başladı...

Tuzla Merkez Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi 2401 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı UİP İle Komşuluğunda Bulunan Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

TOKİ Tunceli Pülümür 63 konut ihalesi bugün!

TOKİ Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi 63 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak. 

Pıle Qa Turkey İnşaat adres Haberi

Pıle Qa Turkey İnşaat adres

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
a. İnşaat amaçlı kazık çakma ve temel inşaatı işleri (forekazık çakma dahil) b. İnşaatlarda çeşitli mühendislik analiz etütleri yapmak c. İnşaatlarda temel altı projelerinin doğruluğunu deneylerle kanıtlanmasını sağlamak d. İnşaatların alt kazık yapılarının zemin deneylerini yapmak e. Jeofizik-jeolojik deneyler yapmak f. Yeraltı yapıları baraj ve gölet zemin deneyleri g. fore kazık,mini kazık, jet grout vb imalatlarının deneyleri h. Enerji santralleri inşaatı zemin deneyleri i. İnşaat makine-taşıt kiralama ve alış-satış işlemleri j. Bina projelerinin geliştirilmesi ve alt yapı deneyleri k. Madencilik ve imalat sanayi yapılarının inşaat ve yapı deneyleri l. İnşaatlarla alakalı proje danışmanlık...