04 / 05 / 2024

Pimaş kartepe

Pimaş kartepe

PİMAŞ, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren fabrikasının kapatacağı ancak üretimine, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde devam edeceği açıkladı.

Pimaş üretime Kartepe'de devam edecek!

PİMAŞ, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren fabrikasının kapatacağı ancak üretimine, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde devam edeceği açıkladı.

Kartepe'de kaçak yapılar takipte!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçede kaçak yapılaşmaya engel olma konusunda çalışmalarını taviz vermeden sürdürüyor. Ekipler de bu doğrultuda kaçak yapılaşmaya karşı vatandaşları uyardı.

Kocaeli Kartepe'de yeni spor tesisi inşa edilecek!

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Belediyesi, yeni spor alanları ve tesislerini genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak!

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı.

Kartepe Maşukiye Meydanı Düzenleme Projesi başladı!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü de kış turizminin önemli merkezleri arasında yer alan Maşukiye’de 20 bin metrekarelik alanda meydan düzenleme projesine başladı.

Kartepe Suadiye Kent Meydanı projesi hazırlandı!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, eski belde merkezlerinde başlattığı meydan düzenlemeleri kapsamında “Suadiye Kent Meydanı” düzenleme projesini hazırladı.

Kartepe Suadiye Kent Meydanı projesi hazır!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, eski belde merkezlerinde başlattığı meydan düzenlemeleri kapsamında “Suadiye Kent Meydanı” düzenleme projesini hazırladı.

Kartepe imar uygulamaları askıda!

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce Sarımeşe Mahallesi Kızılcıklık ve İstasyon Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi ile E-5 karayolu arasında kalan alanlarda 3194 sayılı imar Kanunun 18. Maddesine göre yapılan şuyulandırma işlemleri askıya asıldı

İzmit Kartepe'ye Double Treeby Hilton Oteli geliyor!

Kartepe’de Mustafa Satı tarafından yapılan ve 35 milyon dolarlık dev bir bütçeye sahip olan Bureau projesi kapsamında hayata geçecek 338 yataklı ve 5 yıldızlı Double Treeby Hilton Oteli için imzalar atılıyor.

Koaceli Kartepe'ye 35 milyon dolarlık otel inşa edilecek!

Kocaeli’nin en büyük konaklama merkezi olma iddiasıyla, Kartepe’ye 35 milyon dolara mal olacak olan Hilton Otel’in imzaları atılıyor.

Kartepe'de 600 binanın cephe iyileştirme projesi hazırladı!

Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü, merkez noktalarda binaların görsel bütünlüğünü sağlamak amacıyla 200 binayı içeren bir cephe iyileştirme projesi hazırladı.

Kartepe'deki arsa inşaatı hakkındaki açıklama ne?

CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve Kartepe Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri, Kartepe Kent Mezarlığı yanında bulunan arsada yükselen inşaatı sormuştu. Belediyeden o sorulara cevap geldi

Kocaeli Kartepe Konakları'na Körfez ülkelerinden teklifler başladı!

Kartepe Konaklarının 1. Etabını teslim eden FDB İnşaat 2.Etap inşaatını sürdürdüğü ve 3.Etap için projelendirme yaptığı şu günlerde Körfez ülkelerinden teklifler almaya başladı.

Pimaş kartepe Haberi

Pimaş kartepe

PVC, kapı ve pencere sektörünün önemli şirketlerden biri olan Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. (PİMAŞ), dün Türkiye'de tek üretim tesisi olan Gebze fabrikasını kapatma kararı almasının ardından İşletmeler Grup Müdürü Nuri Aslan yazılı yaptığı açıklamasında üretime 'Kartepe'de devam edeceğini bildirdi. Günümüz şartlarında, sanayinin gelişimi ile birlikte yaşanan imar ve ruhsat problemleri ve altyapı yetersizliği nedeniyle beklenen ihtiyaçlara cevap veremediğini belirten Aslan, belirtilen bu ihtiyaçlar doğrultusunda PİMAŞ A.Ş olarak üretimin, 08 Şubat 2016 tarihi itibariyle profillerin ideal koşullarda üretilmesi ve stoklanması amacıyla Kartepe-Kocaeli’nde bulunan gruba ait yeni tesiste devam edeceğini kaydetti.


PİMAŞ'tan yapılan açıklama şöyle:


"1963 yılından bu yana Şirketimiz PİMAŞ A.Ş. bünyesinde faaliyetini sürdüren Gebze üretim tesislerimiz ile ilgili haberler dün itibariyle kamuoyu gündeminde yer almıştır. Gebze üretim tesislerimiz 53 yıldır yüksek...