02 / 05 / 2024

Pınar Altuğ mağaza yatırımları

Pınar Altuğ mağaza yatırımları

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Perakendeci mağaza kapatıyor, ‘dijital’de doğan mağaza açıyor!

Koronavirüs sürecinin dünyayı kasıp kavurması, ilk dönemlerde hayatı durduran noktaya gelinmesi perakende sektörünü derinden etkiledi. Perakendeci mağaza kapatırken, dijital üzerinde satışlar arttı.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Rossmann, Emaar Square AVM'de mağaza açtı!

Rossmann, Türkiye'de 100. mağazasını Emaar Square AVM’de açtı. Açılış törenine Eda Taşpınar ve Deniz Akkaya katıldı...

LC Waikiki yurt içinde 30 yeni mağaza açacak!

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "2018 yılında yurt dışında 120, yurt içinde 30 mağaza açıp 1 milyon 500 bin metrekarelik mağaza alanıyla yüzde 33 büyüyerek, 16,2 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Şok Marketler, 2017'de 1000 mağaza açacak!

Şok Marketler, 2017'de 1.000 yeni mağaza açıp 4.000 yeni istihdam sağlayacak. Şok, geçen yıl 1600 mağazasını ise yenilemişti.

Manisa Sarıpınar'a yeni yol!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Pınar Altuğ mağaza yatırımları Haberi

Pınar Altuğ mağaza yatırımları

Geçtiğimiz yıllarda Bodrum'da takı mağazası açan Pınar Altuğ, ikinci şubesini Akmerkez'de açtı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Etiler'de görüntülenen Altuğ, “Burada sadece tekneyle alakalı tasarımlar yok. Porselenlerden yastığa, yorgandan havluya kadar her şey benim çizimim. Evde ya da ofisimde nakışını yaptığım ürünler. Çoğuna benim elim değiyor” dedi. Sık sık doğada tatile çıkan Altuğ, “Aslında doğada geçirilen iki gün, başka yerde yapılan beş günlük tatile eş değer oluyor. Enerji depolayıp, tekrar çalışmaya hazır halde dönüyoruz” dedi.

“Beni alışveriş yapıyor mu sandınız?”  diyerek gazetecilere şaka yapan oyuncu  sonrasında vitrinleri düzenledi.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası...