06 / 05 / 2024

Pınar Özbek ev tahsisi

Pınar Özbek ev tahsisi

İzmir'de yaşayan hayırsever Pınar Özbek anneannesinden kalan evi depremzede çifte açtı...

Pınar ve İlhan Sabancı bu yaz Bodrum'dan ev kiralamayacak!

Her yaz Bodrum’dan ev kiralayan Pınar ve İlhan Sabancı çifti, bu yazı kendi evlerinde geçirmeye karar verdi...

Eda Taşpınar Mikonos'taki villaya 200 bin TL kira ödedi!

Eda Taşpınar Yunan Adası Mikonostan 4 aylığına 200 bin TL'lik villa kiralayarak tatil yapıyor. Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını söyledi. 

Eda Taşpınar Mikonos'ta aylık 45 bin liraya ev kiraladı!

Tatil için Mikonos’a giden Eda Taşpınar, otelde kalmak yerine ev kiraladı. Deniz manzaralı dubleks villanın aylık kirası ise 45 bin lira.

Eda Taşpınar Miami'den 250 bin dolara ev aldı!

Sosyetik güzel, stil ikonu Eda Taşpınar, kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Eda Taşpınar, 250 bin dolara Miami'den ev aldı.

Eda Taşpınar Yunanistan Mikonos'tan 1.6 milyon TL'ye ev aldı!

Manken Eda Taşpınar, Yunanistan Mikonos'ta 1 milyon 600 bin TL'ye villa aldı. Taşpınar, 275 metrekarelik eve Mayıs'ta taşınacak.

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

Eda Taşpınar Yunanistan’dan 1.3 milyon TL'ye ev aldı!

Eda Taşpınar, kozmetikten kazandığını Yunanistan’a yatırdı. İkoncan, fiyatların yarı yarıya düştüğü Komşu’da 1 milyon 320 bin liraya havuzlu lüks bir villa aldı..

Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da yüzde 15 peşinde, kalan tutar için 120 ay vade uygulanıyor. İşte Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015 detayları...

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projenin kura çekilişi Taşpınar Belediye Düğün Salonu'nda yapılıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün gerçekleşecek. 163 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri belli oldu. Ödeme planı kapsamında 120 veya 180 ay vade uygulanan projede 163 tane daire satışa sunuluyor.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplam 163 adet konut için hak sahipleri belli olacak.

Pınar Özbek ev tahsisi Haberi

Pınar Özbek ev tahsisi

İzmir'de yaşayan hayırsever Pınar Özbek, bir süre önce yaşamını yitiren anneannesinin evini, 30 Ekim tarihindeki depremde evsiz kalan genç çifte açtı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası, ev sahibi Pınar Özbek ile depremzede Gülistan ve Suat Köroğlu çiftini bir araya getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özbek, mayıs ayında vefat eden anneannesinden kalan, kiraya vermeyi ya da satmayı düşünmedikleri Alsancak'taki evlerini, 1 yıllığına kampanya aracılığıyla ulaştığı depremzede çifte ücretsiz olarak tahsis etti. 

Yapılan açıklamada, ev sahibi Pınar Özbek ile depremzede Gülistan Köroğlu'nun sözleri de yer aldı.

Depremde Muğla'nın Bodrum ilçesinde olduğunu dile getiren Özbek, "Haberlerde görünce 'deprem mağdurlarına nasıl bir katkımız olabilir' diye düşündük. Anneannemden kalan bu evi bir depremzedeye açmak istedik. Sadece anılarımızı yaşatacağımıza, 'başka birileri yeni anılar oluştursun'...