06 / 05 / 2024

Pınar Özbek konut tahsisi

Pınar Özbek konut tahsisi

İzmir'de yaşayan hayırsever Pınar Özbek anneannesinden kalan evi depremzede çifte açtı...

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar konut teslim dönemi sona erdi!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar Konut Projesi kapsamındaki 163 adet konutun teslim işlemleri bugün sona erdi.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar konut teslimleri başladı!

163 konutluk TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar projesinde konut teslimleri başladı.TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başladı!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 86 konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 86 adet konut için başvurular yarın başlayacak.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün gerçekleşecek. 163 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplam 163 adet konut için hak sahipleri belli olacak.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi belli oldu. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan 163 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede 180 aya varan vade yapılabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman?

Toplamda 163 konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman? Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Pınar Özbek konut tahsisi Haberi

Pınar Özbek konut tahsisi

İzmir'de yaşayan hayırsever Pınar Özbek, bir süre önce yaşamını yitiren anneannesinin evini, 30 Ekim tarihindeki depremde evsiz kalan genç çifte açtı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası, ev sahibi Pınar Özbek ile depremzede Gülistan ve Suat Köroğlu çiftini bir araya getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özbek, mayıs ayında vefat eden anneannesinden kalan, kiraya vermeyi ya da satmayı düşünmedikleri Alsancak'taki evlerini, 1 yıllığına kampanya aracılığıyla ulaştığı depremzede çifte ücretsiz olarak tahsis etti. 

Yapılan açıklamada, ev sahibi Pınar Özbek ile depremzede Gülistan Köroğlu'nun sözleri de yer aldı.

Depremde Muğla'nın Bodrum ilçesinde olduğunu dile getiren Özbek, "Haberlerde görünce 'deprem mağdurlarına nasıl bir katkımız olabilir' diye düşündük. Anneannemden kalan bu evi bir depremzedeye açmak istedik. Sadece anılarımızı yaşatacağımıza, 'başka birileri yeni anılar oluştursun'...