17 / 05 / 2024

Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu kimdir

Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu kimdir

Ece Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu, “2016 yılı itibariyle yeni yabancı yatırımcıların pazara gireceğini söyleyerek, “Bu yatırımcıların mevcut AVM’lerin satın alınmasına ağırlık vereceklerini düşünüyoruz” dedi.

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de  Pınar Yalınızoğlu  tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir!

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

Düzce Gümüşpınar'da evin ortasından geçen direk isyan ettirdi!

Düzce’nin Gümüşpınar Mahallesi’ndeki mahallesinde oturan Tahtacıoğlu ailesinin evinden geçen direk görenleri şaşırttı. Tahtacıoğlu ailesi yetkililerden yardım istedi.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

Pınar Altuğ Yalıkavak'ta dükkan açacak!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, arkadaşı Pınar Altuğ Atacan'ın ticarete gireceğinin müjdesini sosyal medya hesabından verdi. Akalın, Pınar Altuğ'un yazın Yalıkavak’ta da bypınaraltug dükkanı açacağını belirtti.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

Mevcut AVM'ler el değiştirebilir!

Ece Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu, "'2016 yılı itibariyle yeni yabancı yatırımcıların pazara gireceğini söyleyerek. "Bu yatırımcıların mevcut AVM'lerin satın alınmasına ağırlık vereceklerim düşünüyoruz" dedi.

Yabancı yatırımcılar mevcut AVM'leri satın alacak!

Ece Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu, “2016 yılı itibariyle yeni yabancı yatırımcıların pazara gireceğini söyleyerek, “Bu yatırımcıların mevcut AVM’lerin satın alınmasına ağırlık vereceklerini düşünüyoruz” dedi.

Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu kimdir Haberi

Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu kimdir

Ece Türkiye İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu, Türkiye’de yeni AVM yatırımları için potansiyel olduğunu söyleyerek, “Bu doğrultuda, ECE Grubu olarak Türkiye’deki yatırım çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.


ECE Grubu olarak, 2 milyar euro değerinde fon kurduklarını belirterek, şöyle devam etti: “Avrupa çapında yenileme, genişleme ve mağaza karması optimizasyonu yoluyla katma değer yaratılabilecek potansiyele sahip mevcut AVM’lerin satın alınması bu fonun yatırım stratejisinin temelini oluşturuyor. Türkiye, bu fonun hedef ülkelerinden biri olarak öne çıkıyor.”


Yeni yatırımcı...

Modern perakende arzının yeterli olmadığı iller ve bölgelerin, AVM yatırımları için potansiyel olarak görülebileceğini kaydeden Hacaoğlu, “2016 yılı itibariyle yeni yabancı yatırımcıları göreceğimizi, bunların da daha ziyade mevcut AVM’lerin satın alınmasına ağırlık vereceklerini düşünüyoruz” diye konuştu. Hacaoğlu, “Türkiye pazarına yeni girecek bu yatırımcıların da,...