19 / 05 / 2024

Mevcut AVM'ler el değiştirebilir!

Mevcut AVM'ler el değiştirebilir!

Ece Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu, "'2016 yılı itibariyle yeni yabancı yatırımcıların pazara gireceğini söyleyerek. "Bu yatırımcıların mevcut AVM'lerin satın alınmasına ağırlık vereceklerim düşünüyoruz" dedi.



Ece Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu, "'2016 yılı itibariyle yeni yabancı yatırımcıların pazara gireceğini söyleyerek. "Bu yatırımcıların mevcut AVM'lerin satın alınmasına ağırlık vereceklerim düşünüyoruz" dedi.Ece Türkiye İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu, Türkiye'de yeni AVM yatırımları için potansiyel olduğunu söyleyerek, "Bu doğrultuda, ECE Grubu olarak Türkiye'deki yatırım çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. ECE Grubu olarak, 2 milyar euro değerinde fon kurduklarım belirterek, şöyle devam etti: "Avrupa çapında yenileme, genişleme ve mağaza kanrıası optimizasyonu yoluyla katma değer yaratılabilecek potansiyele sahip mevcut AVM'lerin satın alınması bu fonun yatırım stratejisinin temelini oluşturuyor. Türkiye, bu fonun hedef ülkelerinden biri olarak öne çıkıyor." 


Yeni yatırımcı... 

Modem perakende arzınm yeterli olmadığı iller ve bölgelerin, AVM yatırımları için potansiyel olarak görülebileceğini kaydeden Hacaoğlu, "2016 yılı itibariyle yeni yabancı yatırımcıları göreceğimizi, bunların da daha ziyade mevcut AVM'lerin satın alınmasına ağırlık vereceklerim düşünüyoruz" diye konuştu. Hacaoğlu, "Türkiye pazarına yeni girecek bu yatırımcıların da, bizim gibi hem uluslararası hem de yerel tecrübeye sahip firmalarla ortak projelere imza atacakları kanaatindeyiz" dedi. 


Yenigün 


Geri Dön