08 / 07 / 2024

pınaroğlu inşaat

pınaroğlu inşaat

Faaliyetlerine 1978’ de İstanbul’ da başlayan ve bugüne kadar konut ağırlıklı olmak üzere hastane, fabrika gibi birçok projeyi hayata geçiren Pınaroğlu İnşaat, özgün projelere odaklandı....

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Hasanoğlu İnşaat, Alasiri Grup ile Türkiye'de yatırım yapacak!

Hasanoğlu İnşaat, geleceğin teknolojilerini, estetik ve fonksiyonellik ile birleştirerek ‘Kalite ve Güven’ in ön planda olduğu yapılar inşa etmek hedefiyle yola çıkmıştır.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

2017’yi yatırım yılı ilan eden Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir'de 2 yeni proje inşa edecek. Projelerden biri Güzelbahçe'de diğeri ise Bayraklı'da yükselecek.

MODD/Group Hasanoğlu İnşaat'la anlaştı!

MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki firmalardan Hasanoğlu İnşaat ile bugün anlaşma sağladı.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veren MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki markalaşmanın örnek firmalarından Hasanoğlu İnşaat ile anlaştı.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Çolak ve Erol Çolak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de kuruldu.

Metrohome Kameroğlu İnşaat fiyat!

Metrohome Kameroğlu İnşaat projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohome projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

pınaroğlu inşaat Haberi

pınaroğlu inşaat


35 yıldır çalışmalarını sürdüren Pınaroğlu İnşaat, özgün projelere odaklandı.


Faaliyetlerine 1978’de İstanbul’da başlayan ve bugüne kadar konut ağırlıklı olmak üzere hastane, fabrika gibi birçok projeyi hayata geçiren şirket, müşterilerine kaliteli yaşam alanları sağlıyor. Şirketin genel müdürü Levent Pınar, “Şehrin dokusuna uygun, doğaya saygılı projeler tasarlamak bizim için çok önemli. Bu yüzden tüm kalıplaşmış fikirlerden tamamen arınmış, özgün projeler üretmeye çalışıyoruz. Butik yaşam alanı oluşturma fikri de böyle bir anlayışın sonucunda ortaya çıktı” dedi.


Müşterilerine, evlerine geldiklerinde tüm sıkıntılarını unutturacak projeler sunmayı hedeflediklerini belirten Pınar, “Onlara her zaman bir konuttan çok daha fazlasını, kaliteli bir yaşam alanı sunmayı istedik. Bunu başardığımıza inanıyorum” diye konuştu.


Projelerine değinen Pınar, butik bir yaşam alanı oluşturma fikri ile geçen yıl Sapanca-Kırkpınar’da 14 bin metrekare alan üzerine “Pınar...