21 / 05 / 2024

Pınaroğlu İnşaat özgün projelere odaklandı!

Pınaroğlu İnşaat özgün projelere odaklandı!

Faaliyetlerine 1978’ de İstanbul’ da başlayan ve bugüne kadar konut ağırlıklı olmak üzere hastane, fabrika gibi birçok projeyi hayata geçiren Pınaroğlu İnşaat, özgün projelere odaklandı....




35 yıldır çalışmalarını sürdüren Pınaroğlu İnşaat, özgün projelere odaklandı.


Faaliyetlerine 1978’de İstanbul’da başlayan ve bugüne kadar konut ağırlıklı olmak üzere hastane, fabrika gibi birçok projeyi hayata geçiren şirket, müşterilerine kaliteli yaşam alanları sağlıyor. Şirketin genel müdürü Levent Pınar, “Şehrin dokusuna uygun, doğaya saygılı projeler tasarlamak bizim için çok önemli. Bu yüzden tüm kalıplaşmış fikirlerden tamamen arınmış, özgün projeler üretmeye çalışıyoruz. Butik yaşam alanı oluşturma fikri de böyle bir anlayışın sonucunda ortaya çıktı” dedi.


Müşterilerine, evlerine geldiklerinde tüm sıkıntılarını unutturacak projeler sunmayı hedeflediklerini belirten Pınar, “Onlara her zaman bir konuttan çok daha fazlasını, kaliteli bir yaşam alanı sunmayı istedik. Bunu başardığımıza inanıyorum” diye konuştu.


Projelerine değinen Pınar, butik bir yaşam alanı oluşturma fikri ile geçen yıl Sapanca-Kırkpınar’da 14 bin metrekare alan üzerine “Pınar Konakları”nın inşa edildiğini anımsattı. Projenin sağlıklı, sıcak ve doğayla bütünleşmiş bir görünüme sahip olduğunu söyleyen Pınar, içindeki hobi bahçesi ile de organik bahçecilik imkanı sunduğunu vurguladı. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün sorunlarına da dikkat çeken Pınar, “Rant, ucuz ürünler ve kötü işçilik neticesinde oluşan haksız rekabet ortamında, yeterli kalitede olmayan projelerin rakip olarak karşımıza çıkması sektörün kalite standartlarını aşağıya çekiyor.


Yeni Türk evini inşa etmeye çalıştık


Pınaroğlu İnşaat olarak tüm bu olumsuzluklara rağmen yüksek kalite ve titiz işçiliğimizden kesinlikle taviz vermeden üretimlerimizi ve yapılarımızı müşterilerimize sunuyoruz. Marka olmanın gereklerinin başında müşteriye sunulan kalite ve hizmetin sürekliliği ile farklılıkların geldiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle konutlarımızı tasarlarken başka ülkelerin, kültürlerin ve yaşam tarzlarının sonucu oluşan konutları taklit etmedik. Tasarımlarımızda kendimizden bir şeyler olsun istedik. Yüzyıllardır bu topraklar üzerinde inşa edilen konut tarzını tecrübe ve bilgimizle harmanlayarak yeni Türk evini inşa etmeye çalıştık. Modern ve gelenekseli buluşturan özgün tasarımları hayata geçirerek sıra dışı yaşam alanları inşa etmeye çalıştık” ifadelerini kullandı.


Kobiden


Geri Dön