23 / 06 / 2024

Pıoneers Turizm nerede

Pıoneers Turizm nerede

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Elashval ve Mesharı Alazemı ortaklığında kuruldu. 

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Kayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Evcil hayvan dostu Tefal akıllı robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcılarına 4’ü 1 arada temizlik performansı sunuyor. Peki Tefal robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? 

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Tefal Instant Power Elektrikli Süpürge en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 26 Ocak fiyat listesi

 Günlük yüksek temizlik performansı ile adeta hanımların hayallerini süsleyen Tefal UW3823 Instant Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge için fiyat araştırması yaptık.  Peki, Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar

Arnica Tesla elektirkli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı Süpürgelerin 2023 fiyatları araştırılıyor. Biz de bu haberimizde Arnica Tesla Ergo Active ET14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor araştırdık. İşte detaylar...

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap nerede?

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yeni Eyüp Evleri 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

Yeni Eyüp Evleri nerede?

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt iş ortaklığında hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri nerede? İşte Yeni Eyüp Evleri lokasyon bilgisi...

Pıoneers Turizm nerede Haberi

Pıoneers Turizm nerede

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Elashval ve Mesharı Alazemı ortaklığında kuruldu. 

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde veyurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Pıoneers Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mah.Rumeli Cad. Cenani İşhanı Apt.N.96/6...