09 / 05 / 2024

Pırıltı Gayrimenkul adres

Pırıltı Gayrimenkul adres

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi, Emin Tüysüzoğlu tarafından 16 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesi'nde kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Kaya Eren tarafından kuruldu. 

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi kuruldu!

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi, Ersin Türk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu.

Evde gürültü yapmanın cezası nedir?

Konutlardan kaynaklanan gürültü ve titreşimin yönetmeliklerle belirlenen standartlara indirilmesi için faaliyet sahipleri tarafından gerekli tedbirler alınıyor. Gürültü yapanlara ise para cezası uygulanıyor. Peki, evde gürültü yapmanın cezası nedir?

Apartman gürültü cezası 2015!

Çevre Kanunu kapsamında yer alan idari para cezaları 2015 yılından itibaren zamlı olarak uygulanacak. Peki, konutya gürültü yapmanın cezası ne kadar oldu? İşte apartman gürültü cezası 2015...

Gürültü yapan konutlara para cezası geliyor!

Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezaları, 1 Ocak 2015 itibarıyla arttırılacak. Buna göre, umuma açık yerlerde çevreyi kirletenlere uygulanan para cezası, yeni yılla birlikte 186 TL olacak. Gürültü yapan konutlara 770 TL idari ceza uygulanacak..

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

Niyazi Ateş mirası Eyüp'teki 8 gayrimenkul ihaleye çıktı!

Niyazi Ateş mirasında yer alan Eyüp'teki 8 gayrimenkul İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından ihaleyle satışa çıktı. Toplam bedeli 32 milyon 435 bin TL olan gayrimenkuller için son teklif tarihi 13 Şubat 2015...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın gürültü haritası hazırlanacak!

Türkiye'nin uluslararası havalimanlarından biri olan Sabiha Gökçen'in gürültü haritası hazırlanacak. Havalimanından kalkan uçakların çevreye yaydığı gürültünün şiddeti, haritası ve hangi noktalara kadar yayıldığı tespit edilecek...

Rönesans Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini yayınladı.İşte Rönesans Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri...

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Burak Çimen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Loft Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Loft Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Esra Sağlar, Mustafa Sime, Ali Murat Akpınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Çelik Sokak'ta kuruldu.

Pırıltı Gayrimenkul adres Haberi

Pırıltı Gayrimenkul adres

Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi, Emin Tüysüzoğlu tarafından 16 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi iş konusu; Kamu gerçek ve tüzel kişilere gayrimenkulle ilgili yatırım alım satım kiralama yönetim inşaat işlerinde danışmanlık komisyonculuk ve aracılık hizmetlerinin verilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Pırıltı Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Limited Şirketi adres: Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesi, No:7/2....