17 / 05 / 2024

pırlant

pırlant

Pırlant, bugiin Bursa 'yı sallayacak dev bir kampanyayla Korupark AVM 'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan bütiin ürünler sadece 1 gün için yarı fiyatına satılacak..

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davasında flaş gelişme!

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant’ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, yapılan DNA testi ile soy bağını ispatladı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!

ABD'nin Chicago kentinde doğup büyüyen Henry Kevin Jackson  ve Candice Jackson kardeşler, yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek geldikleri İzmir'de, babaları olduğunu iddia ettikleri işadamı Kasım Pırlant'a babalık davası açmaya hazırlanıyorlar. 

Pırlant İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırlant İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Demirelli, Murat Çelebi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Uprise Elite Rezidans C1 AB Blok'ta kuruldu

Pırlant yeni mağazasını Bursa'da açıyor!

Pırlant, bugiin Bursa 'yı sallayacak dev bir kampanyayla Korupark AVM 'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan bütiin ürünler sadece 1 gün için yarı fiyatına satılacak..

Türk emlak kralı Kasım Pırlant 1 milyon dolara boşandı!

ABD’de yaşayan “emlak kralı” Kasım Pırlant ile yazar eşi Tülay Pırlant boşandı. Çiftin imzaladığı protokole göre Tülay Pırlant, ortağı oldukları şirketlerdeki hisselerini 1 milyon dolar karşılığında Kasım Pırlant’a devredecek

İzmirli emlak kralı Kasım Pırlant'ın oğlu vefat etti!

Trafik canavarı bu kez ABD'de bir Türk'ü yakaladı. İzmirli ünlü işadamı Kasım Pırlant'ın oğlu Chicago'da geçirdiği kazada öldü

Eyüp'te icradan satılık 6 katlı sanayi sitesi!

Eyüp 1. İcra Müdürlüğü, Eyüp'te 12 bin 267 metrekare 6 katlı 483 işyeri olan kargir sanayi sitesini satışa sunuyor

P & G deprem konusunda eğitim verdi!

P & G, 17 Ağustos depreminin yaşandığı haftada kurduğu Mahalle Afet Destek Merkezi ile gönüllü katılımcılara afet dersleri veriyor...

Fransa, 300 çadır kenti yıkıp çingeneleri ülkelerine gönderiyor

Fransa'da çingenelerin yaşadığı 300 çadır kentin yıkılması bekleniyor

Taşpınar Evleri'nde 95 bin TL'ye 3+1!

Taşpınar Evleri'nde hemen teslim konutların fiyatları 89 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Sabri Tuncer New York’ta mağaza açacak

Saraybosna’dan göçen Tuncer ailesinin üç oğlundan biri olan Eyüp Sabri Tuncer, baba evini sermaye yaparak dükkan açtı

pırlant Haberi

pırlant
Pırlant, bugün Bursa 'yı sallayacak dev bir kampanyayla Korupark AVM 'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan bütiin ürünler sadece 1 gün için yarı fiyatına satılacak. Sabah saat 06:00'da kapılarını açacak olan Pırlant Korupark mağazasında bir giin boyunca bütün saat, mücevher ve aksesuarlar yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak. Korupark AVM 'de açılışı yapılacak Pırlant mağazasını ziyaret eden Bursalılar, İsviçre saatlerinin seçkin koleksiyonları ile birlikte tek taş pırlanta yüzükleri, birbirinden şık pırlanta setleri ve çakmak, kalem gibi aksesuarları yarı fiyatına satın alabilecek. Bu kaçırılmayacak açılışa gelenler 750 TL 'ye tek taş yüzük alabilirken, en prestijli markaların orijinal kol saatlerine 250 TL gibi fiyatlarla sahip olabilecek.


Bursa Kent...