18 / 05 / 2024

Pixel Architecture kimin

Pixel Architecture kimin

Pixel Architecture Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile A.Mahmoud Issa Abukhreis tarafından kuruldu.

Lcr Architecture Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lcr Architecture Mimarlık Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Google Pixel 8a: Sınırları zorlayan performansıyla dikkat çekiyor! İşte muhteşem detaylar

Yakın zamanda ortaya çıkan Geekbench veritabanında Google Pixel 8a'nın görünümü, kullanıcılara neler sunabileceği konusunda ipuçları veriyor. İşte detaylar...

Google'ın üstün mühendislik harikası: Pixel 8 ve Pixel 8 Pro!

Google'ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun sızdırılan özellikleri, teknoloji dünyasını sallıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun iddialı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

"Ne için ödersen onu alırsın" sözünü bilirsiniz. Bu her zaman doğru değildir. Google'ın yeni Pixel 7A telefonuyla, diğer telefonlara kıyasla ödediğinizden fazlasını elde edersiniz.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz! 

Pixel hayranları: Pixel 7 şimdi 100 $ daha ucuza geldi. Pixel 7A, Pixel 6A'da olmayan birçok özelliği Pixel 7'den daha düşük bir fiyata sunuyor. Google, Pixel 7A'yı , genellikle yeni ürünleri ve mevcut ürünlere yönelik güncellemeleri tanıttığı yıllık geliştirici konferansı olan Google I/O'da duyurdu

Google Pixel Tablet'in özellikleri nedir?

Teknoloji alanında devleşen isim Google, kısa zaman evvel tertiplemiş olduğu I/O 2023 konferansında Google Pixel Tablet modelini ilan etti. Peki, sızıntılarla devamlı gündeme gelen bu tablet modeli kullanıcılarına hangi özellikleri sunuyor?

Pixel Architecture kimin Haberi

Pixel Architecture kimin

Pixel Architecture Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile A.Mahmoud Issa Abukhreis tarafından kuruldu.

Pixel Architecture Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 2-Kamu, özel ve tüzel kişilere bilgisayar yazılım ve donanım seçiminde fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik, müşavirlik, destek ve servis hizmeti almak, vermek. 3-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerini yapmak. 4-Ticari amaçlı bilgi işlem merkezleri kurmak, bu merkezlerin yurtiçi ve yurtdışı data şebekeleri ile...