27 / 04 / 2024

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz! 

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz! 

Pixel hayranları: Pixel 7 şimdi 100 $ daha ucuza geldi. Pixel 7A, Pixel 6A'da olmayan birçok özelliği Pixel 7'den daha düşük bir fiyata sunuyor. Google, Pixel 7A'yı , genellikle yeni ürünleri ve mevcut ürünlere yönelik güncellemeleri tanıttığı yıllık geliştirici konferansı olan Google I/O'da duyurdu



Google, amiral gemisi Pixel için hala 599 ABD Doları ücret almasına rağmen, aynı avantajların çoğunu daha düşük bir fiyata içeren 499 ABD Doları (449 ABD Doları, 749 ABD Doları) Pixel 7A'yı piyasaya sürdü. 

 Google, şu anda mevcut olan Pixel 7A'nın yanı sıra Pixel Fold'u , yeni bir Pixel Tablet'i ve arama ve diğer hizmetler için yapay zeka destekli bir dizi yeni özelliği de piyasaya sürdü.  

Açıkçası, Google, en yeni giriş seviyesi telefonuyla Pixel 6A hakkındaki geri bildirimleri dikkate aldı. Pixel 7A, kablosuz şarj ve yüz tanıma kilidinin yanı sıra daha akıcı grafikler ve kaydırma için 90 Hz'lik bir ekrana sahip. Bunlar herkes için olmazsa olmazlar olmasa da, Pixel 6A'da olmayan ortak özelliklerdir. 

Bunun dışında Pixel 7A, Pixel 7 ile aynı Tensor G2 işlemciye, yeni bir 64 megapiksel ana kameraya ve selefi gibi 6,1 inç ekrana sahip. Pixel 7A, Google'ın mobil işlemcisinde çalıştığından, telefon uygulamasının Benim İçin Bekle ayarı, Google'ın Kaydedici uygulaması ve şirketin Real Tone fotoğraf işleme teknolojisi gibi diğer cihazlarda görülen Pixel'e özgü özelliklerin birçoğunu bekleyebilirsiniz. cilt tonlarını daha gerçekçi hale getirmek için. 

Birlikte ele alındığında, bu değişiklikler Pixel 7A ile Pixel 7 arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olur. Aynı zamanda, yeni bir Pixel cihazı için alışveriş yapıyorsanız satın alma kararını daha karmaşık hale getirebilir. 

Google Pixel 7A, Pixel 7'ye çok benziyor 

Pixel 6A gibi, Pixel 7A da daha pahalı selefinden tasarım ipuçları alıyor. Buna, Pixel 7'dekiyle neredeyse eşleşen mat metalik bir kaplamaya sahip kamera çubuğu da dahildir. Pixel 7A'nın kamera şeridi, iki cihaz arasındaki göze çarpan birkaç fiziksel farklılıktan biri olan Pixel 7'den biraz daha incedir. Pixel 7A, Pixel 7'ye kıyasla farklı renk seçeneklerine de sahiptir. Google'ın daha ucuz telefonunu beyaz, siyah, açık mavi veya parlak turuncu olarak alabilirsiniz; Pixel 7 ise beyaz, açık sarı veya siyah olarak gelir.

Muhteşem kameralı Google ın Pixel 7 si Pixel 6A dan 100 $ daha ucuz! 

Pixel 7A, Pixel 6A gibi bu fiyat aralığındaki bir telefon için çekici. Bir parçam, Google'ın A-serisi telefonlarla tasarım yaklaşımının Samsung'u da oyununu yükseltmeye motive edip etmediğini merak ediyor. 450 dolara mal olan ve Samsung'un Pixel 7A'nın doğrudan rakibi olan Galaxy A54 5G , geçen yılki Galaxy A53 5G'den daha kaliteli hissettiren parlak bir yüzeye sahip.  

Pixel 7A'nın 6,1 inçlik bir ekranı vardır; Pixel 6A ile aynı boyutta ve Pixel 7'deki 6,3 inçlik ekrandan biraz daha küçük. Daha küçük telefonları tercih ediyorsanız, Pixel 7A'yı Pixel 7'ye kıyasla tek elle kullanmak daha kolay olabilir. Şahsen 6,1 inç buluyorum Çalışmak için bunaltıcı bir his olmadan videoları rahatça okumak ve izlemek için yeterli alan sağladığından, bir telefon için doğru ekran boyutu olması. 

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz!


Geri Dön