10 / 05 / 2024

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz! 

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz! 

Pixel hayranları: Pixel 7 şimdi 100 $ daha ucuza geldi. Pixel 7A, Pixel 6A'da olmayan birçok özelliği Pixel 7'den daha düşük bir fiyata sunuyor. Google, Pixel 7A'yı , genellikle yeni ürünleri ve mevcut ürünlere yönelik güncellemeleri tanıttığı yıllık geliştirici konferansı olan Google I/O'da duyurdu



Google'ın Pixel 7A'nın ekranında yaptığı en büyük değişiklik, ekrandaki içeriğe bağlı olarak yenileme hızını 60 Hz ile 90 Hz arasında değiştirebilmesidir. Bu ayar açıkken, işletim sisteminde gezinmek ve uygulamalar arasında gezinmek pürüzsüz ve kaygan hissettirdi. Açıkçası, standart 60Hz ekrana sahip Pixel 6A ile karşılaştırıldığında her zaman büyük bir fark görmedim.

Ancak, Twitter akışımda gezinirken Pixel 7A'da fark edilir derecede hızlı hissettiren bazı durumlar oldu. Her şeye rağmen, özellikle daha yüksek yenileme hızları norm haline gelmeye başladığında, Google'ın daha ucuz cihazlarına daha fazla premium özellik eklediğini görmek harika.

Ayrıca, Google'ın üst düzey özellikleri genellikle kendi bütçesine uygun Galaxy telefonlarına indirgeyen Samsung ile daha rekabetçi kalmasına yardımcı olur. Galaxy A54 5G, örneğin Samsung'un üst düzey Galaxy S cihazlarına benzer şekilde yenileme hızını 120Hz'e kadar artırabiliyor. 


Geri Dön