02 / 05 / 2024

Piyalepaşa Camii restorasyon

Piyalepaşa Camii restorasyon

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Pertev Mehmet Paşa Camii Ramazan'da ibadete açılıyor!

İzmit'te Mimar Sinan tarafından inşa edilen  Pertev Mehmet Paşa Camii'de restorasyon çalışmaları tamamlanıyor. Orijinal haline dönen camii Ramazan'da ibadete açılacak. 

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Eyüp Arakiyeci Caferağa Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp'teki Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkeleri ve restorasyon çalışmasıyla Zal Mahmud Paşa Camii'nin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Sapanca Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii restore edildi!

Sapanca’nın işçiliği bakımından en değerli eserlerinden biri olan Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii Sapanca Belediyesi tarafından restorasyon ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla tamamlandı.

Piyalepaşa İstanbul fiyatlar!

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Piyalepaşa İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Proje 800 milyon dolar yatırımla yükseliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyatlar...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sağlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat!

Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat listesi konutların alanları ve cephelerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan projede 24 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 TL'ye!

Beyoğlu’nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul tanıtıldı. Proje İstanbul’un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu’nda, Polat tecrübesi ve güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u yıl sonuna kadar satılacak!

İstanbul'un merkezi Beyoğlu'nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, semt hayatını yeniden canlandıracak. Piyalepaşa İstanbul'da yaşanan süreç ve hedefler, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleşen toplantıda paylaşıldı.

Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire şeklinde tasarlandı. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor.

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul basınla buluşuyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul” 11 Kasım Çarşamba basınla bir araya geliyor

Eminönü Çandarlızade Atik İbrahim Paşa Camii restore ediliyor!

Restorasyona uğrayan yapılara bir yenisi Eminönü’nde eklendi. 537 yıllık tarihi Çandarlızade Atik İbrahim Paşa Camii’nin son cemaat mahfili ile iç kısımdaki pencerelerin tamamı PVC ile kaplanmış...

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

Piyalepaşa Camii restorasyon Haberi

Piyalepaşa Camii restorasyon

Para Dergisi’nde yer alan habere göre, Adnan Polat, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi'nde büyük bir konut projesi yapıyor. Polat Gayrimenkul'e ait Piyalepaşa İstanbul, 82 dönüm üzerinde yapılacak ve proje yatırım maliyeti 800 milyon dolar olarak açıklandı. İnşaatı son sürat devam eden Piyalepaşa İstanbul projesi, bölgenin tarihi Piyalepaşa Camii'nde yakın bir konumda bulunuyor.

Cami, II. Selim'in damadı Kaptan-ı Derya Piyale Paşa tarafından 1573 yılında Mimar Sinan'a yaptırılmış. Cami, sübyan mektebi, hamam, sebil, tekke, türbe ve çarşıdan meydana gelen bu külliyeden günümüze yalnızca cami ve türbe kalmış. Firma projesinin ilk tanıtımlarının yapıldığı dönemde içinde hamamın da bulunduğu cami külliyesinin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Adnan Polat, ilerleyen süreçte Piyalepaşa Camii ve külliyesini anlatan kitaplar bastırıp medyaya da göndermişti. Aradan geçen bunca zamana...