16 / 05 / 2024

piyalepaşa Dubai Cityscape Global 2015 Fuarına katılacak mı

piyalepaşa Dubai Cityscape Global 2015 Fuarına katılacak mı

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey’de görücüye çıktı!

Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da konut bloğunun yarısı satıldı!

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey Furarı'nda yerinde aldı. Esnek ödeme fırsatı sunan projede satıştaki konut bloklarından 400 dairenin yarısı satılmış durumda.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev ödemeleri!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev ödemeleri kapsamında 24 ay vade imkanında 0 faiz uygulanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet daire, 190 adet rezidans yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları!

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları kapsamında 48 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Beyoğlu Hacıhüsrev'de inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 30 satış hedefleniyor!

Polat Holding'in alt markası Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yıl sonuna kadar yüzde 30 satış hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul'un Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.

Piyalepaşa İstanbul’un Türkiye'deki ilk tanıtımı yapıldı!

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı.

Piyalepaşa İstanbul yüzde yüz kazandıracak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği sahip Piyalepaşa İstanbul Projesi görücüye çıktı.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Residence fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay faiz olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.

Piyalepaşa İstanbul ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Piyalepaşa İstanbul, hem Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi hem de grubumuzun en büyük gayrimenkul projesidir." dedi.

piyalepaşa Dubai Cityscape Global 2015 Fuarına katılacak mı Haberi

piyalepaşa Dubai Cityscape Global 2015 Fuarına katılacak mı

Piyalepaşa Gayrimenkul, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor.


Polat güvencesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu’nun en merkezi semtlerinden Piyalepaşa’da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul,  bölgesel ve uluslararası gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimar ve tasarımcıların katıldığı bu önemli platformda MIPIM’den sonra ikinci kez görücüye çıkacak. Piyalepaşa İstanbul’da 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer...