04 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Piyalepaşa İstanbul ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Piyalepaşa İstanbul, hem Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi hem de grubumuzun en büyük gayrimenkul projesidir." dedi.



ANA hedeflerinin projenin büyüklüğünü iddialı bir şekilde ortaya koymak hem ve oluşturulması planlanan semt sıcaklığını aktarmak olduğunu söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Piyalepaşa İstanbul, hem Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi hem de grubumuzun en büyük gayrimenkul projesidir. 

Bu projemiz için grubumuzun prestij projesi diyebiliriz. Biz bu projeyi önce bulunduğu bölge ve sonra sektöre örnek olması için en iyi şekilde yapmak için büyük bir özen ve emek gösteriyoruz" dedi. 


HEDEF 10 MİLYON ZİYARETÇİ 

Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul'da 55 m2'den 207 m2'ye, stüdyodan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise, yaşam alanlarının en büyük sorununa çözüm üretiyor. Şehir hayatı içerisinde ulaşım kolaylığı sunuyor. 


http://www.piyalepasa.com/


Güneş


Geri Dön