29 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ulaşım

Piyalepaşa İstanbul ulaşım

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbusar Piyalepaşa İstanbul projesini ve projenin detaylarını anlattı. İşte o yazı...

Piyalepaşa İstanbul projesinde son durum ne?

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul projesinin, konseptiyle İstiklal Caddesi'ne rakip olacağını, projenin inşaatının başladığını ve ruhsatının alındığını söyledi.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları!

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları kapsamında 48 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Beyoğlu Hacıhüsrev'de inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 30 satış hedefleniyor!

Polat Holding'in alt markası Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yıl sonuna kadar yüzde 30 satış hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul'un Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Piyalepaşa İstanbul, hem Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi hem de grubumuzun en büyük gayrimenkul projesidir." dedi.

Piyalepaşa İstanbul'a alışveriş sokağı da yapılacak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Proje 800 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonunda satılması planlanıyor!

Polat Holding tarafından Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonuna dek satılması planlanıyor. Konutların metrekare satış fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u satılacak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun yıl sonuna kadar satılması öngörülüyor.

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolara inşa edilecek!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Projenin 800 milyon dolarlık yatırımla yükseleceği kaydedildi.

Piyalepaşa İstanbul, Highly Commended Award ödülünü aldı!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017! 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017 detayları haberimizde bulunuyor. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi...

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Piyalepaşa İstanbul ulaşım Haberi

Piyalepaşa İstanbul ulaşım

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma kullanımlı projenin büyüklüğü dışındaki en önemli özelliği çevreci yaklaşımı. Projenin tamamı kentsel alanlar için geliştirilmiş 'Leed Neighborhood Development' (Mahalle Gelişimi), 3 ofis ve otel bloğu için ise 'Leed Green Building' sertikası için değerlendirmeye alındı. Piyalepaşa eğer sertifikayı almayı başarırsa Leed Neighborhood Development ile dünyada ve Türkiye'de bu sertifikaya sahip çok az sayıdaki projeden biri olacak. Piyalepaşa'nın kuşkusuz en önemli özelliği lokasyon. D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumu, İstanbul'un gerçek merkezi olduğunun kanıtı. Üstelik, projede hayat başladığında Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına...