14 / 05 / 2024

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 755 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa İstanbul'da konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu konut satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat İnşaat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

İnşaat sektörünün önü açıldı!

İnşaat sektörü temsilcileri gerek yapılan kampanyalarla gerek referandum sonucuyla Türkiye'de sektörün önünün açıldığını söylediler. İşte temsilcilerin görüşleri...

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

İnşaatın önü açık!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, inşaat sektörünün yöneticileriyle toplantı yaptı. Bakan Özhaseki toplantıda, ‘’İnşaat sektörünün önü açık. 16 Nisan’dan sonra basın gaza’’ dedi.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Sakarya Stadı'nın inşaatı için açıklama geldi!

Gündemde olan Sakarya Stadı ile ilgili yorumlara firma yetkililerinden açıklama geldi. İnşaat sürecinde herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık Haberi

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık

Piyalepaşa İstanbul Konutları'nın 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Beyoğlu'nda inşa edilen projede yüzde 0,45 faizle 48 ay, yüzde 0,30 faizle 36 ay, 0 faizle 24 ay vade avantajı sağlanıyor. 


Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 82 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Konutların minimum 55 metrekare, maksimum 207 metrekare şeklinde tasarlandığı Piyalepaşa İstanbul Rezidans Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Proje 760 tane konut ve 190 tane rezidans daireden oluşuyor. 


Beyoğlu Piyalepeşa İstanbul'da buhar odası, SPA, kapalı basketbol sahası, fitness salonu, çocuk havuzu, sauna ve kapalı havuz gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında...