07 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbulun en güzel semti olacak

Piyalepaşa İstanbulun en güzel semti olacak

800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Piyalepaşa İstanbul Projesi, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşacak. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlattı...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı yatırımda değerlendi!

İstanbul’un yeni turizm aksı olarak gösterilen Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı, son üç yılda aktifleşen 24 yeni otel projesiyle Taksim Talimhane’ye rakip çıktı.

Piyalepaşa İstanbulun en güzel semti olacak Haberi

Piyalepaşa İstanbulun en güzel semti olacak

800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Piyalepaşa istanbul projesi, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşacak. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, İstanbul'un kalbinde ama unutulmuş olan bölgeyi yeniden canlandıracaklarını söyledi.


Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul, İstanbul'da dev bir kentsel dönüşüme imza atıyor. 

Polat markasının inşaattaki tecrübesini ve gücünü "Piyalepaşa İstanbul" ile sürdüren Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan projelerini Vatan gazetesine anlattı... 


Piyalepaşa İstanbul'dan bahseder misiniz? 

Piyalepaşa'da biz 25 senedir arsa sahibiyiz. Zaman içerisinde çeşitli arsaları da alarak büyüdük. Bu durumun sonunda da bir proje oluşturalım istedik. 

Adnan Polat Bey, 7-8 yıldır bu konuyla uğraşıyor. 2012 yılında bizim arazide dahil 82 dönümlük bir arazi riskli alan ilan edilmiş. Yani devlet bize; 'Projenizin çevresinde...