04 / 05 / 2024

Piyalepaşa lansman tarihi ne zaman

Piyalepaşa lansman tarihi ne zaman

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi için yıkım başladı. Piyale Gayrimenkul, Piyalepaşa projesinde satışlara ne zaman başlıyor? Piyalepaşa projesinin lansmanı ne zaman yapılacak? Piyalepaşa ne zaman görücüye çıkacak? Açıklıyoruz...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Merakla bekleniyordu! İşte Redmi Note 12T Pro lansman tarihi ve Türkiye satış fiyatı

''Hayattaki her değerli an, en iyi çekimi halleder'' sloganıyla piyasaya sürülen Redmi Note 12T Pro'nun merakla beklenen lansman tarihi ve fiyatı açıklandı. Redmi Note hayranlarının sabırsızlıkla beklediği telefonun detayları haberimizde.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar Meydan Ardıçlı lansman tarihi!

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları 1.681 daire ve 125 ticari birimden meydana geliyor. İşte Özyurtlar Meydan Ardıçlı lansman tarihi...

Ağaoğlu Çekmeköy lansman tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yeni projesini Çekmeköy'de hayata geçirecek. Ağaoğlu Çekmeköy lansman tarihi 21 Eylül 2017 Perşembe günü olarak belirtiliyor.

MESA Kozyatağı lansman tarihi!

Konut, ticari üniteler ve alışveriş merkezinden meydana gelen MESA Kozyatağı lansman tarihi 11 Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Proje tek blok şeklinde inşa ediliyor.

Piyalepaşa İstanbul, MIPIM’de Türkiye'yi temsil ediyor!

Polat’ın gücüyle İstanbul’un tarihi semti Piyalepaşa’da, 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, MIPIM Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri teslim tarihi!

Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde dairelerin fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde uygun faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuluyor...

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirtiliyor. 760 daire, 190 rezidanstan oluşan Piyalepaşa İstanbul projesinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa lansman tarihi ne zaman Haberi

Piyalepaşa lansman tarihi ne zaman

Adnan Polat’ın Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde 80 bin metrekare üzerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde lansman tarihi belli oldu. 


Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kaan Yücel’in Emlakkulisi.com’a yaptığı açıklamaya göre Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi 2015’in Mart ayında görücüye çıkacak. Piyalepaşa konutları, metrekaresi 3 bin 500 dolardan satışa çıkacak.


Piyalepaşa’da hangi konut tipleri olacak? 


Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Yücel’in açıklamalarına göre 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde 20 katlı otelin etrafında 25 tane 2-3 ve 7-12 katlı binalardan oluşan konut blokları yer alacak. Konut tipleri ve oranları, yüzde 5 civarında 4+1,yüzde 60 civarında  3+1 ve 2+1 ve yüzde 35 1+1 ve 1+0 konut tipi residence bloğunda olacak şekilde belirlendi....