10 / 05 / 2024

piyalepaşa otopark projeleri

piyalepaşa otopark projeleri

Kasımpaşa Vadisi’ndeki Piyalepaşa Bostanı’nın geçmişi 450 yıla dayanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark yapmak istediği 450 yıllık bostan yıkılacak.

Piyalepaşa Bostanı’nı HE Mimarlık rehabilite edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın altına otopark yapmak istediği Beyoğlu Piyalepaşa Bostanı rehabilite edilecek.

Piyalepaşa İstanbul 4. CNR Emlak Fuarı’na katıldı!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu.

Piyalepaşa İstanbul, CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’nin en büyük emlak fuarı 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

Piyalepaşa Bostanı'na otopark mı yapılacak?

Kasımpaşa Vadisi’ndeki Piyalepaşa Bostanı’nın geçmişi 450 yıla dayanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark yapmak istediği 450 yıllık bostan yıkılacak.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödemeleri!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödemeleri kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler Ocak 2018'de!

İstanbul Beyoğlun'da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul’da konut, rezidans, avm, otel ve ofisler yer alıyor. 82 bin metrekare alan üzerinde yayılan Piyalepaşa İstanbul’da Piyalepaşa Gayrimenkul imzası bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası!

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans fiyatları ise 10 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 0,30 faizle 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Residence'de yüzde 0,45 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Proje 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ne zaman teslim edilecek?

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde teslimler Ocak 2018 tarihinde yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

piyalepaşa otopark projeleri Haberi

piyalepaşa otopark projeleri

Hepi topu bir avuç kalan bostanlar, milyonluk şehir İstanbul’da lüzumsuz bir yeşillik olarak görülüyor. Sayın yöneticilerimiz de bu gereksizliğin farkındalar ki beton yığınların arasında kalmış bu yeşil alanları da ortadan kaldırıyorlar!


Önce bostan ne demek, ona bakalım: Türkçeye Farsça ‘büstan’ kelimesinden geçen bostan, sebze, meyve ya da çiçekli bitkilerin yetiştirildiği yere denir. Şimdi günümüze uzanalım: Hani şu, Genç Osman’ın öldürülmesine sahne olan Yedikule Zindanları’nın oradaki bostanlar var ya, son zamanlarda gündemde; çünkü burası işgal altında! İstanbul, zaten taşradan gelen göçler sonrası, kendi ahir zamanını yaşıyor. Üstüne bir de tarihî mekânları törpüleniyor, gözlerinin içine bakıla bakıla yüzüne silah doğrultuluyor. Şu kentsel dönüşüm ne menem bir kavramsa, şehirlerin üstünde karabasan gibi dolaşıyor. İşte, tarihî Yedikule Bostanları da bu dönüşüm ayağına, ortadan kaldırılıyor....