14 / 05 / 2024

plastik boru üreticileri

plastik boru üreticileri

Dünya, yarım yüzyılı aşkın bir zamandır plastik boru kullanıyor. Tahminlere göre, dünyada plastik boru kullanımının yıllık artış oranı %5 civarında. Peki böylesi bir oran yükselişini neye borçluyuz?

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Fatih Asal, Wavin Pilsa'nın Genel Müdürü oldu!

Avrupa’nın lider plastik boru ve sistem çözümleri üreticisi Wavin’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Wavin Pilsa’nın Genel Müdürlüğüne 1 Temmuz itibarıyla Fatih Asal getirildi.

Çağdaş Yapı Grup Bodrum'da kokteyl düzenledi!

BODRUM'da bir inşaat markasının düzenlediği kokteylde, demir çubuk, plastik boru, tuğla, kova, teneke, sac ve porselen gibi inşaat malzemelerinden orkestra oluşturan müzisyenler, 45 dakika canlı performans yaptı.

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Plastik boru sektörü, inşaatta yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Günümüzde plastik kullanımı tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de her geçen gün artarak ilerliyor. Türkiye 'nin plastik borularının, global pazardan da talep gördüğü belirtildi.

Pakplast ile yurtdışında prestijli projelere imza attık!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç farklı kategoride üretim yapan Pakpen, plastik boru markası Pakplast ile yurtdışındaki projelerde yer aldı.

Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

Ege Yıldız Türkiye'nin en fazla bayi ağına sahip!

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor.

Namık Ekinci'den TANAP ihalesi için önemli uyarı!

Namık Ekinci, TANAP ihalesine girecek Çin ve Hintli boru üreticileri konusunda uyarıda bulundu. Ekinci, bu üreticilerin adil ticaret yapmadığını ve gelişmiş ülke pazarlarına sokulmadığını vurguladı

Türk çelik çivi üreticileri ABD anti-damping davasından çivi gibi çıktı!

Türk çelik çivi üreticileri ABD anti-damping davasından çivi gibi çıktı. Çelik çivi üreticilerinin ABD’ye ihracatı kesintisiz sürecek ancak OCTG boru üreticileri ise nihai kararı Ağustos ayı sonuna kadar beklemek zorunda kalacak.

Formül Group büyümeye devm ediyor!

Yaklaşık 22 yıldır plastik boru ve bağlantı parçaları sektöründe hizmet gösteren Formül Group, emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Formül Group Genel Müdür Yardımcısı Fahri Kumbul firmanın gelişimi i hakkında açıklamalar yaptı.

Necla Karadeniz vefat etti!

Georg Fıscher Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Ali Karadeniz'in eşi Necla Karadeniz vefat etti. Cenaze 4 Haziran 2014 Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Florya Basınköy Camii'nden kaldırılacak...

Mehmet Zeren: Çelik boru üreticileri hammadde çıkmazında!

Türk çelik boru sektörü; Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise beşinci büyük dikişli çelik boru üreticisi konumunda. Ancak sektör hammadde konusunda büyük sorunlar yaşıyor. ÇEBİD Genel Sekreteri Mehmet Zeren, bu konu hakkında açıklama yaptı...

plastik boru üreticileri Haberi

plastik boru üreticileri

Dünya, yarım yüzyılı aşkın bir zamandır plastik boru kullanıyor. Tahminlere göre, dünyada plastik boru kullanımının yıllık artış oranı %5 civarında.  Peki böylesi bir oran yükselişini neye borçluyuz? 


Dünyada su kaynaklarının giderek azalması gerçeğinin insanoğlunu kaynakların verimli kullanılması gerekliliği ile karşı karşıya bırakması, atık su hatlarında yüksek sızdırmazlık özelliği taşıyan borulara duyulan ihtiyaç, deprem olgusuna karşı daha esnek borulara yönelinmesi gibi faktörler son zamanlarda plastik boru sektörüne büyük bir pazar yaratıyor. 


Kullanım ömrü 35 yıl Yaklaşık kullanım ömrü 35 yıl olan plastik borular bakımlarının kolaylığı veya hiç bakım gerektirmemeleri gibi nedenlerle dünya inşaat sektörlerince en ekonomik çözümlerden biri olarak görülmekte. Plastik hammaddesinin hafifliği nedeniyle nakliyede sağladığı maliyet ve enerji tasarrufu plastik boruların Avrupa Birliği ile küresel pazarlarda her geçen gün daha fazla...