03 / 05 / 2024

Plastik sektörü etkinlikleri

Plastik sektörü etkinlikleri

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel'de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ömer Karadeniz: İnşaat sektöründeki daralma Türk plastik sektörünü ihracata yöneltti!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karadeniz, Ekonomik İstikrar Kalkanı önlem paketinin sektörler üzerindeki etkisini değerlendirdi…

Faysa Plastik'ten inşaat sektörüne farklı üretim!

Faysa Plastik, inşaat sektörün temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni isteklere uygun üretim yapıyor. Yeni ürün tasarımlarının devam ettiğini söyleyen Bilen, müşteri ihtiyaçları ile hareket ettiklerini belirtti.

Karabağlar Mobilya Günleri'nde sektörünün sorunları konuşuldu!

Bu yıl birincisi düzenlenen Karabağlar Mobilya Günleri etkinlikleri kapsamında İzmir'de mobilya sektörünün sorunları ele alındı. Başkan Selvitopu mobilya günleri ile farkındalık yaratmayı amaçladıklannı ve olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Plastik boru sektörü, inşaatta yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Günümüzde plastik kullanımı tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de her geçen gün artarak ilerliyor. Türkiye 'nin plastik borularının, global pazardan da talep gördüğü belirtildi.

Yaylalar Holding inşaat sektörüne giriyor!

Plastik ve gıda başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015 yılında adını inşaat sektörü ile de duyuracak...

Plastik sektörü 200 bin ton PET şişenin 85 bin tonunu geri dönüştürüyor!

Türk plastik sektörü, olumsuz algı kampanyalarının bir yenisi ile daha mücadele ediyor. Mavi kapak toplama kampanyası ile ilgili haksız eleştiriler ve değerlendirmeler sektörü zan altında bırakıyor. Peki neden?

Plastik sektörü 2013'te 5.6 milyar dolarlık ihracat yaptı!

Plastik sektörü, 2013 yılında mamul üretimini yüzde 17 oranında artırıp, ihracatta ise değer bazında yüzde 12'lik artış yakaladı. Plastik sektörü 2013'te 5.6 milyar dolarlık ihracat yaptı...

Plastik sektörü 9 Eylül'de İstanbul'da buluşacak!

Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Celal Yayla, “Plastik sektöründe dünyanın önde gelen firmalarının katılacağı toplantının sektöre önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi. III. ChemOrbis Türkiye Toplantısı 9 Eylül'de...

Plastik sektörü, 13 milyar 881 milyon dolarlık hammadde ithalatı gerçekleştirdi!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) 2013 yılı verilerine göre; plastik sektörü, bir önceki yıla oranla yüzde 11 artışla 13 milyar 881 milyon dolarlık hammadde ithalatı gerçekleştirdi.

Plastik sektörü Avrupa liderliğine koşuyor!

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel'de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Plastik sektörü 2023 yılında Avrupa liderliğine koşuyor!

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel’de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Güloğlu Plastik, sektöründe öncü!

Türkiye plastik sektöründe yaklaşık 40 yıldır faaliyet sürdüren Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayi alanlarında hizmet veriyor. Güloğlu Plastik, sektöre yön veren öncü bir firma oldu.

Plastik sektörü etkinlikleri Haberi

Plastik sektörü etkinlikleri

Plastik sektörü temsilcisi firmaların ilgi gösterdiği iftar gecesi Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt'un söyleşisi ile renklendi. 

1989 yılından bu yana plastik sektöründeki faaliyetlerine devam eden Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), sektör temsilcilerini Polat Renaissance Otel'de düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde ağırladı. PAGEV'in ev sahipliğinde organize edilen gece; plastik sektörünün önemli aktörleri, sektörün tüm sivil toplum örgütleri ve sektöre destek veren çeşitli kurum ve kuruluşlardan yaklaşık 350 kişinin katılımı ile bugüne kadar gerçekleştirilen en yüksek katılımlı iftar yemeği özelliğine de sahip oldu. Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt ise yaptığı keyifli konuşmada. Türkiye ekonomisi ve plastik sanayinin büyümesi için yapılması gerekenleri sanayiciler ile paylaştı. 

PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eıoğlu ise iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada başkanlığa seçildiği dört aylık...