02 / 05 / 2024

Plaza Cubes açık ofis maslak

Plaza Cubes açık ofis maslak

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!

Plaza Cubes Nidakule Levent, Aralık 2019'da Nidakule Levent’te açılıyor. Plaza Cubes Nidakule’de iç dekorasyonu ile dikkat çekecek...

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Plaza Cubes, Şişhane’de yeni ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

Plaza Cubes, Bilsar binası ile 9’uncu lokasyonuna kavuştu!

Hazır ofis sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Plaza Cubes, Şişhane’de yer alan Bilsar binasındaki yeni ofisini açtı. Bilsar binası, yalnızca Şişhane’nin en göz alıcı yapılarından biri olmasıyla değil, mükemmel lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor

Plaza Cubes sanal ofisleri ayda 500 TL'ye kiralanıyor!

Sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Mesa Studio Plaza AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Mesa Studio Plaza bayramda kaça kadar açık? Mesa Studio Plaza bayramda kaçta açılacak?

Plaza Cubes 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes 2015 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara’da toplam 6 ofis ile hizmet veren Plaza Cubes ilk açık ofis markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı.

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Plaza Cubes Maslak Sun Plaza'da ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı (co-working) markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı. Firma büyümeye devam ediyor...

Plaza Cubes 2015'te 2 bin 500 metrekare yeni ofis alanı açacak!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Plaza Cubes, 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul'da 5, Ankara'da ise bir ofis ile hizmet veren şirket, Anadolu'nun farklı şehirlerine de yatırım yapmayı planlıyor.

Mermerler Plaza yükselirken satışa çıkıyor!

Mermerler Plaza yükselirken satışa çıkıyor. İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group İstanbul’daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza, Kozyatağı’nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

Propa Plaza'da kiralık A sınıfı ofisler!

Propa Plaza, Kore Şehitleri Caddesi’nde, Zincirlikuyu mevkiinde, Büyükdere Caddesi aksında, İstanbul’un Merkezi İş Alanı’ nda yer alıyor. Propa Plaza'da kiralık A sınıfı ofisler sahiplerini bekliyor.

Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi'inde metrekaresi 22 dolara kiralık ofis!

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu’nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi, doğaya saygılı duruşu ile fark yaratıyor. Projede metrekaresi 22 dolara kiralık ofisler bulunuyor...

Plaza Cubes açık ofis maslak Haberi

Plaza Cubes açık ofis maslak

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı


Hazır ofis konseptinin geleneksel ofis kiralamasından temel farkının ofis kiralanmasının yanı sıra bütün ofis hizmetlerinin sunulması ile kira ve diğer tüm ofis giderlerin kira ücretinin içinde olması olduğunu ifade eden Cubes Ortağı Süleyman Çoruh, şunları söyledi: “Hazır ofisler, büyük metrekareli ofislerden atıl ve az kullanılan alanların minimize edildiği küçük ve daha etkin kullanılabilecek bir konsept olarak farklılaşıyor. Gelecekte ofis anlayışının tamamen buna döneceğini öngörüyoruz. Ortak çalışma alanları, ihtiyaçlara göre esnek kullanımlı ofisler, az maliyetle prestijli iş yerleri , sadece toplantı odası ya da adres ve telefon hizmeti için kiralanabilecek ofis anlayışının daha da artacağını düşünüyoruz.”


Açık ofis


İstanbul gibi...