03 / 05 / 2024

Plaza Cubes yeni ofis alanları

Plaza Cubes yeni ofis alanları

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Plaza Cubes, 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul'da 5, Ankara'da ise bir ofis ile hizmet veren şirket, Anadolu'nun farklı şehirlerine de yatırım yapmayı planlıyor.

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

Kolektif House yeni lokasyonu için gün sayıyor!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, Maslak'taki yeni lokasyonu için geri sayıma başladı. Kolektif House’un Aksoy Plaza’da yer alacak lokasyonu, Haziran ayında üyelerine hizmet verecek.

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!

Plaza Cubes Nidakule Levent, Aralık 2019'da Nidakule Levent’te açılıyor. Plaza Cubes Nidakule’de iç dekorasyonu ile dikkat çekecek...

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Tek Merve Plaza Sitesi'nde 450 bin liraya! Yeni proje!

Konut ve ofislerden meydana gelen Tek Merve Plaza Sitesi'nde toplamda 74 konut bulunuyor. Projede konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 

 Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in revize değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin revize değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Zorlu Plaza, artık Gelişim Üniversitesi'nin!

Abdülkadir Gayretli'ye ait Gelişim Üniversitesi, Zorlu Plaza'yı satın almış. Gelişim Üniversitesi'nin yönetimi yeni binayı üniversiteye göre düzenlemek için çalışmalarına başlamış.

Gayrimenkulde yeni trend: Seyirlik ofisler!

Gayrimenkul patronlarının yeni tercihi artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Plaza Cubes yeni ofis alanları Haberi

Plaza Cubes yeni ofis alanları

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Plaza Cubes, 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul'da 5, Ankara'da ise bir ofis ile hizmet veren şirket, Anadolu'nun farklı şehirlerine de yatırım yapmayı planlıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarede 6 lokasyonda hizmet verdiklerini söyleyen Plaza Cubes'in ortağı Süleyman Çoruh, 2015 yılı içerisinde 2 bin 500 metrekare yeni ofis alanı daha açacaklarını ve yüzde 40 büyüyeceklerini söyledi. Çoruh, cirolarını da 14 milyon TL seviyesine çıkaracaklarını...