18 / 05 / 2024

plaza oteli daire kirası

plaza oteli daire kirası

New York'ta Central Park'ın karşısında bulunan ve bir bölümü residance haline dönüştürülen Plaza Oteli binasında, park manzaralı bir odalı dairenin aylık kirası 40 bin dolar.

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Tarlabaşı Euro Plaza Hotel kiraya mı verilecek?

Hasko Inşaat'a ait Tarlabaşı Euro Plaza Hotel manzarasıyla dikkat çekiyor. Şu günlerde Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi planlıyormuş.

Yeni Gimat GYO genel kurul toplantısı 24 Nisan'da!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket olağan genel kurul toplantısının 24 Nisan 2016 Pazar günü saat 11:00'de Crowne Plaza Oteli Anatolia Salonu'nda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Crowne Plaza Florya Oteli'nin ÇED süreci nasıl işledi?

Florya Akvaryum Kompleksi projesiyle ilgili bir skandal daha ortaya çıktı. Kompleks içinde yer alan aynı şirkete ait Crowne Plaza Florya Oteli’ne otel inşaatı için jet hızıyla 'ÇED gerekli değildir' raporu verildiği belirlendi.

Crowne Plaza Oteli kiralandı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde bulunan Crowne Plaza Oteli'nin Bülbüloğlu Kongre Turizm ve Otel İnş.Tic.LTD. Şirketi'ne kiralandığını KAP'a bildirdi.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Trabzon Ramada Plaza Otel açılış için gün sayıyor!

Trazon'da Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'u hizmete girmek için gün sayıyor. Toplam 351 odadan oluşan otel yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.

Karadeniz'in en büyük oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel oldu!

RAMADA PLAZA TRABZON HOTEL & CONVENTION Karadeniz'in en büyük oteli olacak. Ramada BÜYÜK hedeflerle kurulan Başaran Grup şirketleri adına yakışır bir şekilde girdiği her sektörde başarılı oluyor.

2000 yılında Süzer Plaza'da yer alan oteli Ritz Carlton işletecekmiş!

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

Ramada Plaza Tekstilkent konumuyla dikkat çekiyor!

Konumu itibariyle ideal bir iş oteli olmanın yanı sıra oda çeşitliliği ile de fark yaratan Ramada Plaza Tekstilkent, modern yaşamın sağladığı tüm olanakları misafirlerine sunmak üzere tasarlanmış.

Gök Plaza Bursa satış ofisi!

Gök Plaza Bursa projesi ofis ve dairelerden oluşuyor. Projede 38 adet ofis yer alırken 60 adet de daire bulunuyor. Gök Plaza Bursa satış ofisi adresini haberimizde bulabilirsiniz.

Bursa Gök Plaza ofis fiyatları!

Gökçadır İnşaat tarafından hayata geçirilen Gök Plaza projesi toplam 38 adet ofis bulunuyor. Proje içerisinde aynı zamanda 60 adet daire bulunuyor. Bursa Gök Plaza ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Ortadoğu'nun en büyük oteli Encum Hotel açıldı!

Ortadoğu'nun en büyük oteli Encum (Anjum) Hotel, Hac ve Umre ziyaretçilerini ağırlamak üzere Mekke'de açıldı. Otelde 1.743 oda ya da süit daire bulunuyor...

plaza oteli daire kirası Haberi

plaza oteli daire kirası

3 yatak odalı ve 3 banyolu normal bir dairenin aylık kirası ise 600 bin dolar.
1909 yılında yapılan 19 katlı 805 odalı Plaza Oteli, New York'un en iyi otellerinden biriydi. Şehrin göbeğindeki bu otel balo ve toplantı salonlarıyla, lokantasıyla, Oak Room isimli barı, Palm Court isimli çay salonuyla New York'un cazibe merkezi iken 2004 yılinda İsrailli Miki Naftali'nin başında bulunduğu El-Ad Properties isimli gayrimenkul yatırım şirketi oteli 675 milyon dolara satın aldı.
Bir otelin odası başına 838 bin dolar ödenmesi o günlerde bir çılgınlık sanıldı. Ama alan bu fiyatı öderken oteli otel olarak değil, kesip-biçip satmak için almıştı.

Oteldi, residance oldu
Otel kapatıldı. İçindeki 100 yıllık eşyalar haraç mezat satıldı. Dışına dokunulmadan içi...