07 / 05 / 2024

plazalarda camlar

plazalarda camlar

Konutlarda ferah ortam sağlayan tavan ve kapı yüksekliği ön plana çıkarken ışığı en fazla alacak komple cam dış cepheler tercih ediliyor. Kule konut ve plazaların önemli bölümünün dış cephesini de oluşturan camlar...

Mcdodo, telefon ekranlarını kasko gibi koruyor! Artık endişelenmeyin!

Mcdodo, akıllı telefonlar için güçlü ve uzun süreli hızlı şarj ile yüksek koruma sağlayan MagSafe kılıflar ve kırılmaz camlar sunuyor. Su, darbe ve çiziklere karşı koruyan camlar kolay kurulum imkanı sunuyor.

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Peugeot Boxer serisi Nisan'da avantajlı imkanlar sunuyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Konfor özellikleri açısından Peugeot Boxer serisi, yolcuların rahat bir seyahat yapması için gerekli olan tüm konfor özelliklerine sahiptir. Konforlu koltuklar, klima, müzik sistemi, ısıtmalı ön camlar ve uzaktan kumandalı kapılar gibi özellikler mevcuttur. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yerli ham maddeyle üretilip yurt içi ve dışında piyasaya sunulan dayanıklı camlar,Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor. işte haberin devamı...

Şişli'de inşaat gerginliği 

İstanbul Şişli’de yeni inşa edilen bina gerginliğe neden oldu. Yeni yapılan bina yanında yer alan binaya dayanarak binanın camlarının önünü tamamen kapadı. 

İzmir Kordon'da boş dükkan bulunmazdı: Şimdi camlar kiralık, satılık ilanları ile kaplanmış!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’in en gözde ilçesi Kordon’da kapanan dükkanları yerinde inceledi, “Bu manzara içler acısı, esnaf mutsuz, ümitsiz” dedi.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Balkon demiri için 'silüet' şartı!

Güvenlik açısından zorunlu olması ve binanın genel yapısını ve görünüşünü bozmamak kaydıyla güvenlik amacıyla camlar ve balkona demir parmaklık yaptırılabiliyor.

Yıkım kararı alınan evinin camlarını kırdı!

Sakarya Söğütlü'de Cengiz Bilgiç (52), 10 yaşındayken yanlışlıkla kırdığı ve babasının 3 gün evden çıkmama cezası verdiği evin camlarını, 42 yıl sonra ev yıkılmadan önce bir bir kırdı...

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Taksim Cami'nin inşaatı bitiyor!

Taksim Meydanı'nda 17 Şubat  2017 tarihinde yapımına başlanılan Taksim camii inşaatında sona gelindi. Büyük bir bölümü tamamlanan caminin pencere camları takılmaya başlandı...

1700 yıllık Ayasofya'ya cam kapı taktılar!

Bursa'nın İznik ilçesinde yer alan Ayasofya Orhan Camii'ne, restorasyon çalışmaları kapsamında, monte edilen cam kapı ve buzlu camlar, tepkilere sebep oldu.

Diyarbakır’daki kamu kurumları kiraya çıkıyor!

Diyarbakır’da, onlarca kamu kurumu plazalarda ya da tarihi binalarda kirada. Kurumlar, kamuya ait boş binalara “imar ruhsatı yok” gerekçesiyle girmek istemiyor.

plazalarda camlar Haberi

plazalarda camlar


Konutlarda ferah ortam sağlayan tavan ve kapı yüksekliği ön plana çıkarken ışığı en fazla alacak komple cam dış cepheler tercih ediliyor Kule konut ve plazaların önemli bölümünün dış cephesini de oluşturan camlar, estetiğin yanında aydınlık ferah mekanlar yaratıyor, iklimlendirmeye katkı sağlıyor. 


Konut ya da ofis satın alanlar için aranan kriterler son yıllarda hızla değişti. Şimdilerde konutlarda ferah ortam sağlayan tavan ve kapı yüksekliği ön plana çıkarken ışığı en fazla alacak komple cam dış cepheler tercih ediliyor. Buna karşın cam binalarda iklimlendirmeye olumsuz etki ve estetik kaybına neden olan kalitesiz camların bombeli görüntüsü bu konuda en büyük handikap. 


Ankara'nın ilk çevreci konut kule ve butik iş merkezi olacak Paladyum Beytepe'yi inşa eden Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 32 katlı kulelerinde...