06 / 05 / 2024

Plus Life nerede

Plus Life nerede

Medel Yapı güvencesi ile İstanbul Kozyatağı' nda hayata geçirilen Plus Life projesi satışa çıkar çıkmaz insanlardan yoğun ilgi gördü.

Medel Yapı Plus Life Kozyatağı projesi Mayıs'ta satışta!

1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Plus Life Kozyatağı projesinde satışlar Mayıs'ta başlayacak.

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Peki Natura Vadi projesi nerede inşa edildi, fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Natura Çakırlar nerede?

Fırat Life Style imzasıyla yükselen Natura Çakırlar projesi satışa çıktı. Natura Çakırlar projesinde daire fiyatları ne kadar? Natura Çakırlar nerede? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Demir Life nerede?

Demir Life nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir Life nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 385 bin TL'den başlıyor!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye semtinde hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Plus Life nerede Haberi

Plus Life nerede

Modern mimarisi ve dikkat çeken tasarımı ile tam not alan Plus Life, lüksü herkes için ulaşılabilir kılan özellikleri ve mükemmel manzarası ile şimdiden bölgenin prestij projeleri arasında zirveye oturdu. 

Medel Son yıllarda farklı sektörlerden şirketlerin yatırım gerçekleştirmesi ile büyüme hızını her geçen gün arttıran inşaat sektörü hayata geçen özel projeler ile standartlarını da yükseltiyor. 


1992 yılından buyana tıbbi ekipmanlar alanında faaliyet gösteren, ithalatını gerçekleştirdiği kaliteli ürünler ve satış sonrası verdiği hizmetler ile sektöründe marka olmayı başaran Medel Tıp, kentsel dönüşümde sektöre yeni bir soluk kazandıran şirketlerin başında geliyor. 


Nur rezidans projesi ile sektöre iddialı bir giriş 3'apan ve alışılagelmişin dışında özgün bir proje gerçekleştirmeyi başaran kurum, inşaat sektöründeki yatırımlarını Medel Yapı kurumsal çatısı altında sürdürüyor. 


İlk projesi Nur rezidansa gelen ilginin mutluluk verici...