03 / 05 / 2024

Plus Life yüksek yatırım potansiyaline sahip!

Plus Life yüksek yatırım potansiyaline sahip!

Medel Yapı güvencesi ile İstanbul Kozyatağı' nda hayata geçirilen Plus Life projesi satışa çıkar çıkmaz insanlardan yoğun ilgi gördü.



Modern mimarisi ve dikkat çeken tasarımı ile tam not alan Plus Life, lüksü herkes için ulaşılabilir kılan özellikleri ve mükemmel manzarası ile şimdiden bölgenin prestij projeleri arasında zirveye oturdu. 

Medel Son yıllarda farklı sektörlerden şirketlerin yatırım gerçekleştirmesi ile büyüme hızını her geçen gün arttıran inşaat sektörü hayata geçen özel projeler ile standartlarını da yükseltiyor. 


1992 yılından buyana tıbbi ekipmanlar alanında faaliyet gösteren, ithalatını gerçekleştirdiği kaliteli ürünler ve satış sonrası verdiği hizmetler ile sektöründe marka olmayı başaran Medel Tıp, kentsel dönüşümde sektöre yeni bir soluk kazandıran şirketlerin başında geliyor. 


Nur rezidans projesi ile sektöre iddialı bir giriş 3'apan ve alışılagelmişin dışında özgün bir proje gerçekleştirmeyi başaran kurum, inşaat sektöründeki yatırımlarını Medel Yapı kurumsal çatısı altında sürdürüyor. 


İlk projesi Nur rezidansa gelen ilginin mutluluk verici olduğunu kaydeden şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Turan; Medel Yapının sektöründe kendine has bir ekol oluşturma hedefinde olduğunu kaydetti. 



Necmettin Bey, Medel Yapı hakkında bilgi verir misiniz? 

Medel Yapı olarak proje geliştirmede ticari beklenti ve hedeflerin ikinci planda olduğunu belirtmek isterim. Mimarisi ve iyi planlanan yaşam alanları ile bulunduğu lokasyona değer katan, insanların içinde sevdikleri ile mutlu zamanlar geçireceği yaşam alanları üretmeyi amaçlıyoruz. 


Plus Life projenizden bahseder misiniz? 

İnsanların yaşamlarına değer katacak, fonksiyonel ve akılcı çözümlerin tüm ihtiyaçları eksiksiz karşılayacak şekilde bir arajra geldiği Plus Life projesi, lokasyon olarak da yaşamın tam merkezinde yer alıyor. Plus Life, ana caddelerin ve bağlantı yollarının tam ortasında, metro, metrobüs gibi toplu taşıma olanaklarına yakın, şehrin merkezine erişimin kolay olduğu bir bölgede bulunuyor. 2.700 metrekare arsa alanı olan projenin inşaat alanı 12.000 metrekare olurken yeşil alanı ise 2300 metrekaredir. 19 katlı konut bloğundan oluşan PLUS LİFE projesinde tek blokta 75 adet konut yer almaktadır. 59 metrekare ile 235 metrekare arasında değişen 1+1, 3+1 ve 3+2 dubleks olmak üzere 3 ayrı tip konut planı yer alıyor. Ayrıca projemizin eşsiz bir manzarası mevcut. Projemizden bir yandan deniz diğer yandan adalar gözükmektedir. Plus Life mükemmel manzarası ile sakin ve huzurlu bir yaşam sunacak. 

S II E-RSE Plus Life özel lokasyonu ile yüksek prim potansiyeline sahip HEPİMİZİN bildiği gibi bir gayrimenkul yatırımının prim j/apabilmesi ve kârlı olabilmesi için lokasyon çok önemlidir. Bu konuda Plus Life projesi çok avantajlı bir konumda. Projemizin bulunduğu nokta ana caddelerin ve bağlantı yollarının tam ortasında, nıetro-metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına 8 dk, Kadıköy'e 15 dk, Bağdat Caddesi'ne 8 dk, Boğaziçi Köpriisü'ne 22 dk mesafede yer alıyor. 


Plus Life modern mimarisi ile ön plana çıkıyor ve ilerleyen yıllarda da örnek olacak çizgilere sahip. Bu farklılığı nasıl oluşturabildiniz? 

Medel Yapı olarak biz standartların üzerinde proje geliştirmeyi ve uygulamayı kendimize ana ilke edindik. Bu nedenle de işimizin her kısmında alanında uzman profesyonel isimlerle çalışıyoruz. Plus Life Projemizin tasarımı, çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller alan ve dünya mimarlık festivalinde en genç finalist mimar seçilen Salih Çıkman tarafından tasarlandı. Bunun yanında biz projemizde iç mimarinin de mükemmel olması adına yine bu alanda birçok ödüle sahip olan Doğru Tasarım Mimarlık firma sahipleri Gülen Yalçınkaya Özelçi ve Güvenç Yalçınkaya ile çalıştık. 



www.medelyapi.com

0216 356 33 35


Sabah Ek


Geri Dön