17 / 05 / 2024

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi, Hakan Çelikel ve Mert Osman Can tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Cihan Deregözü tarafından kuruldu!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Hakan Meriçliler Çeşme'de tarihi otel aldı!

Hakan Meriçliler, Çeşme'de tarihi bir otel satın alarak, işletmecilik yapmaya başladı. Meriçliler, ''Otel kısmetse 16 Temmuz’da açılıyor. Hepinizi otelime bekliyorum” dedi.

Nfp Turizm Otel Ve Gıda İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfp Turizm Otel Ve Gıda İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demir tarafından kuruldu. 

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

Sertaş Turizm Antalya'ya 195 milyon TL'lik otel yapacak!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş. Antalya Kemerağzı'nda 195 milyon 781 bin lira harcayarak 498 oda 1588 yatak kapasiteli otel yapacak.

Sertaş Turizm'den Aksu'ya 196 milyon TL'lik otel yatırımı!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş., Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı mevkiinde 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak. Otel projesi 196 milyon TL'ye mal olacak.

Atakule GYO'nun Alanya turizm tesisi ihalesini MRH Otel kazandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ntalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Köyü, Çamlıçukur Mevkii'nde bulunan Turizm Tesis Arsası Satış ihalesini 8 milyon 50 bin Euro bedelle MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

MRH Otel Antalya Belek'te 886 odalı otel inşa edilecek!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik şirketi Granada Luxury Belek Convention &Spa isimli otelini sahil yerine Belek merkezinde yapacak. 886 oda ve 1878 yatak kapasiteli otel bünyesinde 9 villa da yapılacak.

Happy Town Plus satış ofisi!

Happy Town Plus projesi toplam 160 adet daireden oluşuyor. Proje Pendora Avm ve Metro Alışveriş Merkezlerine, Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Park Pisti, Viaport Otel yakın mesafede yer alıyor. Happy Town Plus satış ofisi adresini haberimizde bulabilir

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi Haberi

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi, Hakan Çelikel ve Mert Osman Can tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla turistil tesis otel yatırım ve işletmeciliği yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi adres: Şişli, Fulya Mahallesi, Denizhan Sokak, No: 17 Kat:1...