17 / 06 / 2024

Pm En Construction adres

Pm En Construction adres

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Şirketi Şişli’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erarslan tarafından kuruldu.

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

ABD'de imalat sanayi PMI 28 ayın en dibinde!

ABD'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), ekimde aylık bazda 2,1 puan azalışla 49,9'a inerek 28 ayın en düşük seviyesine geriledi ve Haziran 2020'den bu yana sektörde ilk kez daralma olduğuna işaret etti.

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Şirketi Şişli’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erarslan tarafından kuruldu.

Sani Şener inşaat sektörünün en güçlü 4’üncü lideri oldu!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 4’üncü sırada yer aldı...

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

ESTA Construction dünya sıralamasında yükselişe geçti!

ESTA Construction, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesine bir kez daha adını yazdırdı. ESTA, listedeki Türk firmaları arasında 28’inci sırada yer alarak Türkiye’nin en büyükleri arasında bir kez daha yerini aldı.

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

ESTA Construction, Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’a büyük onur. 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen firma, bu yıl listede 174’üncü sırada yer aldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen ve beton dünyasındaki en yenilikçi projelerin ödüllendirildiği The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Sani Şener Körfez Bölgesi’nin en etkili 10.ismi oldu!

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı.

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

İdealist Kent'te “En Güzel Bahçe”ler ödüllendiriliyor

Hektaş İnşaat Şirketler Grubu'nun, TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gerçekleştirdiği İdealist Kent'te "En güzel bahçe"ler ödüllendiriliyor

Four Seasons ve Park Hyatt en iyi 45'te

ABD'nin seyahat dergisi Travel & Leisure 2009'un en iyi 45 otelini açıkladığı listede iki Türk oteline de yer verdi

Pm En Construction adres Haberi

Pm En Construction adres

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Şirketi Şişli’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erarslan tarafından kuruldu.

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
1. Yönetim ve eğitim danışmanlığı, personel tedariği,yeniden yapılanma ve diğer insan kaynakları konularında hizmet verir. 2. Yurt dışına çalışacak personel gönderilmesi, yurt dışından Türkiyede çalışacak personel temini konusunda işletmelere danışmanlık ve hizmet verebilir. 3. İnsan kaynakları alanında yazılım geliştirebilir, bu yazılımın satış ve pazarlamasını yapabilir 4. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına Yurtdışında, Yabancı Vatandaşlara da hem Türkiyede hem de diğer Yabancı Ülkelerde vatandaşlık alınması konusunda danışmanlık verme, ikinci vatandaşlık alınması için danışmanlık verme ve gerekli iş ve işlemleri takip etmek. 5. Türkiye Cumhuriyeti ve Yabancı Ülke Vatandaşlarına Pasaport ve Vize Başvurusu işlemlerinde danışmanlık vermek. 6. Yurtiçi ve...