21 / 05 / 2024

PMS Metal fabrika

PMS Metal fabrika

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

TMSF'den Çerkezköy'de satılık fabrika!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Çerkezköy`deki Kanton Metal`i satışa çıkardı. Asya Katılım Bankası`na ait olan fabrika için 60 milyon TL isteniyor.

Galva Metal Romanya'da yeni fabrika kuracak!

Çelik servis merkezi Galva Metal, ikinci boy kesme hattını 2017 yılının ilk aylarında devreye alacak, şirket ayrıca Romanya'da yeni fabrika kuracak.

Hekim Yapı fabrika yatırımına odaklandı!

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Aydınlı İnşaat ve Metal Yapı İçdaş Fabrika arazisinde konut projesine başladı!

Güneşli'de yer alan İçdaş'ın eski fabrika arazisinde yapılacak 250 milyon dolarlık proje için ilk kazma vuruldu.

Sarten, Adana’ya fabrika, Silivri’ye matbaa kuruyor!

Geçtiğimiz yılı 350 milyon dolar ciro ile kapatan Sarten Ambalaj, bu yıl Adana’ya yeni bir fabrika ve Silivri’ye metal ofset matbaası kurmaya hazırlanıyor. Sarten, yeni yatırımları için geri sayıma başladı.

Örnek Metal Manisa'ya yeni fabrika kuruyor!

Torna kalıp imalatı ve pres baskı işleriyle yarım asrı aşkın süredir başta metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri olmak üzere ana sanayi firmalarına hizmet veren Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi, Manisa'da yeni bir fabrika kuruyor..

Başakşehir'de fabrika yangını!

Başakşehir'de sanayi sitesinde bulunan bir metal fabrikasında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında yaralı ve can kaybı yaşanmadı. Fabrika tamamen kullanılamaz hale geldi. İşçiler, alevlerin zarar vermediği malları kurtarmaya çalıştı...

Yıldız Metal Orta Karadeniz'de fabrika açıyor!

Yıldız Metal Kafes Tel Örme Sanayi Orta Karadeniz'de açacakları yeni fabrikaları için hazırları içinde olduğunu belirtti.

Bosna'daki eski fabrika binası müze olacak!

Bosna'daki savaş sırasında sığınan Srebrenitsalıları Sırp Çetniklere teslim eden, BM bünyesinde görevli Hollandalı askerlerin konuşlandığı eski fabrika soykırım müzesi olacak...

Ustaoğlu İnşaat'tan fabrika inşaatı yapım işi ihalesi!

Ustaoğlu İnşaat Limited şžirketi inşaat yapım işini duyurdu. 20 bin metrekarelik arsa üzerine istenilen fabrika projesini gerçekleştirecek Ustaoğlu İnşaat Limited şžirketi inşaat yapım işi bedelini istenilen projeye göre karşılıklı görüşmeyle belirleyecek

Adıyaman'da icradan 2 milyon 323 bin TL'ye satılık fabrika!

Adıyaman 1. İcra Müdürlüğü, Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi, 31 ada, 23 parselde yer alan 11 bin 936 metrekare arsa ve üzerindeki prefabrik fabrika vasıflı taşınmazın tamamını satışa sunuyor

Algida, Konya'ya fabrika kurup AB'ye ihracat yapacak!

Unilever Türkiye Gıda Pazarlama Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, yeni fabrika için fizibilite çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Anadoluda bir yatırım düşünüyoruz ve Konyada görüşmelerimiz var" dedi  

PMS Metal fabrika Haberi

PMS Metal fabrika

Otomotiv ağırlıklı olmak üzere raylı sistemler, savunma sanayi, beyaz eşya, makine sanayi, solar enerji ve inşaat sektörlerine profil ve yassı alüminyum üreten PMS, 4'üncü fabrikası proje geliştirdi. PMS Alüminyum, 50 milyon Euro'luk yatırımla TEKNOSAB'da şekillenecek 100 dönümlük dördüncü fabrikası ile tam entegre yapıya bürünecek. Yeni fabrikada Ar-Ge Merkezi kurması planlanan firma, alüminyum profil ve levha üretiminde Türkiye'nin en büyük üç üreticisinden biri olacak.

Dünya'dan Zehra Oruç'un haberine göre; Bursa merkezli PMS Alüminyum, bakır imalatı ile 1960'larda başlayan sanayici kimliğini, 1988'de ekstrüzyon presiyle alüminyum sektörüne adım atarak geliştirdi. 1995 yılında yapılan Türkiye'nin en büyük kapasiteli pres yatırımı ile kapasitesini ikiye katlayan PMS Alüminyum, bugün üçüncü kuşağın da görev almasıyla Ar-Ge ve katma değerli üretime odaklandı. Pandemi döneminde yüzde 60 kapasite ile...