22 / 05 / 2024

polaris gulluk

polaris gulluk

Bodrum'a bağlı sahil kasabası Güllük'te inşa edilen Polaris Homes Güllük'te fiyatlar 120 bin Euro'dan başlıyor...

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'ndeki deposunu Polaris'e 3 seneliğine kiraya verdi...

MES Polaris Evleri Projesi!

Toplam 210 adet daireden meydana gelen MES Polaris proje 18 bin 358 metrekare alana yayılıyor. MES Polaris Evleri Projesi teslimleri Nisan 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Ankara MES Polaris Evleri'nde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Ankara Mes İnşaat imzasına sahip proje Ankara İl'i, Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Projede toplam 210 adet daire yer alıyor. MES Polaris Evleri'nde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor.

2006 yılında Mimtur İnşaat, Polaris'i Anadolu'ya taşıyacak!

Maslak'taki Polaris Plaza'nın yapımcısı Mimtur İnşaat, 2006 yılında Anadolu Yakası'nda yeni bir projeye başlamış. Ataşehir'de inşa edilecek Polaris Residence ismindeki projede 10 ayrı tipte 86 daire yer alacakmış.

Fagi Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fagi Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferizan Peker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Sarıyer Polaris Plaza'da kuruldu.

Ankara MES Polaris Evleri'nde 335 bin liraya 4+1!

MES Polaris Evleri'nde 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor. 18 bin 358 metrekarelik arsa üzerine yayılan MES Polaris 'te fiyatlar 335 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ziylan, bir dünya markasını daha bünyesine katacak!

FLO, Polaris, Kinetix markalarını bünyesinde barındıran ve geçtiğimiz yıllarda dünyanın en ünlü ayakkabı markalarından olan Lumberjack’i satın alan Ziylan Grup, yine bir dünya markasını satın almak için kolları sıvadı.

Milennium İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milennium İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçkin Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak'ta Sarıyer Maslak Mahallesi, Polaris Plaza'da kuruldu.

Esas Holding ayakkabı sektörüne adım atıyor!

Geçtiğimiz aylarda Ülker ve BİM' in ayakkabı markaları Flo ile Polaris' in sahibi Ziylan Grup'a ortak olmasının ardından dev bir şirket daha sektöre adım atıyor...

BİM Ziylan Grubu'ndaki yüzde 11,5'lik hisseyi devraldı!

Bim Birleşik Mağazalar A.Ş, Ziylan Grubu bünyesindeki Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş., Polaris Pazarlama ve Mümessillik A.Ş. ve Uğur İç ve Dış Ticaret A.Ş.'lerinin yüzde 11,50 oranındaki hisselerini devraldı...

Adozer İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adozer İnşaat Anonim Şirketi, Cem Özer, Cem Sak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da Maslak, Polaris Plaza No:1 Kat 18'de kuruldu

BİM Flo'yu aldı!

BİM Birleşik Mağazar A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre BİM, Ziylan Grubu Bünyesindeki Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. , Polaris Pazarlama ve Mümessillik A.Ş. ve Uğur İç ve Dış Ticaret A.Ş.'leri aldı...

BİM FLO'yu almak için görüşmelere başladı!

BİM Birleşik Mazağazalar tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre BİM Birleşik Mazağazalar'ı Flo, Polaris ve Lumberjack markalarının sahibi Ziylan grubunu almak için görüşmelere başladı...

polaris gulluk Haberi

polaris gulluk

Mimtur İnşaat'ın Bodrum Güllük'te inşa ettiği Polaris Homes Güllük, 10 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu 15 blokta 120 konuttan meydana geliyor.

Alanları 87 ile 91 metrekare arasında değişen 2+1 konutların fiyatları 120 bin Euro'dan başlıyor ve 135 bin Euro'ya kadar yükseliyor.

Ödemeler yüzde 30'u peşin, kalan ise projenin tamamlanma tarihi olan Aralık 2011'e kadar eşit taksitlerle yapılabiliyor.

İnşaatına devam edilen projede yüzde 52'lik bir kısım satılmış bulunuyor.

Yaşamın 2011 sonunda başlayacağı Polaris Homes Güllük;  Bodrum-Milas Havaalanı'na 10 kilometre, Bodrum'a 30 kilometre ve Güllük şehir merkezine 600 metre uzaklıkta yer alıyor.

Sitenin ortak alanlarında yüzme havuzu, havuz bar, fitness salonu, spor salonu, açık ve kapalı otoparklar yer alıyor. 24 saat güvenlik hizmeti verileceği sitede ayrıca site içi ulaşım için golf arabaları tahsis edilecek.