04 / 05 / 2024

polat hıll town

polat hıll town

Ataşehir'de inşa edilen Polat Hill Town 2'de fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor...

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Polat tarafından kuruldu.

Türkiye'de yerinde ve gönüllü dönüşüm hızlanıyor!

Türkiye’nin büyük bir kısmı deprem riski altındaki alanlarda yaşıyor. Tehlikeyi bertaraf etmek amacıyla kentsel dönüşüm bir eylem planı ile yürütülüyor. Planın 3 ilkesi ise ‘Yerinde’, ‘gönüllü’ ve ‘hızlı’...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Adnan Polat: Akıllı olan gayrimenkule yönelir!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, bütün inşaat sektöründe şu anda en büyük problemin nakit dengesinin bozulması olduğunu söyleyip "Akıllı olan şu dönemde gayrimenkule yönelir" diye konuştu.

Hükümet üç yıllık mali planı açıkladı!

Üç yılda 6 milyarlık tasarruf yapmayı hedefleyen hükümet, üç yıllık mali planı açıkladı. Yeni plana göre vatandaş değil devlet kemer sıkacak.

Amasya Hükümet Konağı akıllı bina sistemiyle donatıldı!

Amasya Hükümet Konağı’nın makam odası ve toplantı salonu akıllı bina sistemi ile donatıldı. Vali Çomaktekin, “Bu sistemlerin projeye dahil edilmesiyle birlikte binamızın tamamlanması planlanandan bir miktar daha fazla zaman aldı. " dedi.

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat fiyatları 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Beyoğlu Hacıhüsrev'de yükselen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018'de başlayacak...

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

polat hıll town Haberi

polat hıll town

Kenan Polat İnşaat'ın Ataşehir'de inşa ettiği Polat Hill Town 2'de, 5 bin 400 metrekarelik alanda 3 blokta toplam 106 daireden oluşuyor. Projede yer alan 130, 140 ve 150 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlıyor, 290 bin TL'ye kadar çıkıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Polat Hill Town 2'de yüzde 40 peşinatla, 30 aya sıfır faizle taksitlendirme imkanı da mevcut. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan projenin 18 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Deprem Yönetmeliğine uygun şekilde radye temel üzerine inşa edilen Polat Hill Town 2'de yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, basket sahası gibi sosyal alanlar bulunuyor. Ataşehir Merkeziyle iç içe konumlanan projeye TEM ve E5 bağlantılı yollarıyla rahatça ulaşım sağlanıyor.

0216 365 91 69...